reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie. Tak piszecie o śniegu i nartach, że zaczynam zazdrościć i doceniam moje rodzinne strony:tak::tak: Mój Kacper z zimą i sportami zimowymi jest do tyłu że aż wstyd. Dziecko zanim zdąży się nacieszyć śniegie to już go nie ma, nie mówiać już o tym, że nawet nie ma skąd zjeżdżać chocby na sankach. Ale moze kiedyś zimową porą wybierzemy się w góry.

Ja dzisiaj mialam dzień gospodarczy w domu. Okna częsciowo pomyte, pranka poprane, poprasowane. Kacper ganial dzisiaj po ogródku chyba ze 3 godz a ja miałam trochę spokoju to się wzięłam w końcu za robotę;-);-):-D:-D

reklama
U nas jest tak samo:-D, narty sa dla mnie bardzo dużym relaksem:tak::tak:
a na szczęscie mała chetnie jeżdziła, my byliśmy w szklarskiej,sniegu bylo baaaardzo dużo, ogolnie wyjazd udany:tak::tak:
jak chcem wielokrotnie zacytowac, to w co mam wejść??

witam, u nas nocka ok - jedna pobudka o 10 ale dostał piciu i dopiero o 4 zjadł ale wstał o 6.15 :crazy: na szczescie maz wstał do niego i pospałam do 8.
Co donart to tez myslałam zeby Marysia wziąśc w tym roku ale sie nie złożyło. Myśle za na pewno w przyszłym roku juz od pierwszego śniegu zaczniemy weekenedowe wyjazdy z moimi rodzicami (mąż nie jeździ) i siostrą. A w tym roku che ją zaczac uczyc pływac tylko nie wiem czy bedziemy nad woda bo sie wybiermy na dwa tygodnie do Zakopca w lipcu a tam raczej nie ma gdzie popływac, no chyba ze basen... lub na Orawice....

Witam i ja
U nas nocka ok choć mała ostatnio nie ma kiedy robić kupy tylko w nocy , budzi się , stęka i robi kupę - wczoraj o 1 w nocy :szok: i tak od paru dni - noc i sranko :-D

Kasiau:-D

Witam dziewczynki:-)nocka super tylko Marysia obudzila sie po 5 i nie spi jeszcze;-)ale zawodniczka:-Dniedlugo jedziemy,wiec pewnie wpadne wieczorkiem pogoda u nas bajeczna sloneczko i +12

Milego dzionka kochane;-):-):tak:

reklama
Czesć wszystkim:-) U mnie nocka cała przespana. koło 24 Kuba się przebudził, ale weszlam tylko położyłam Go, dałam misia do przytulenia i zasnął:szok: i spał do 7. Zjadł mleczko i leżal grzeczniutko i się bawił do 8,20. Nie pocieszam się, ze tak mu zostanie, ale dobra i jedna przespana noc. Pogoda paskudna pada deszcz więc dzisiejszy dzionek spędzimy w domku. A co do deszczu to nie powinnam być zdziwiona w końcu wczoraj umyłam okna;-):wściekła/y::wściekła/y: Lecę zobaczyć na inne wątki co tam naskrobałyście

Do góry