reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam!!!! U nas dzisiaj świeciło piękne słoneczko. Od rana tak próbowało się przebć i koło południa pokazało się na dobre. Ach ale milo się spacerowało. Spotkałam dwie koleżanki oczywiście też z wózeczkami. Różnica między dziećmi jest kilkudniowa a poznałyśmy się w szpitalu. Zawsze z kimś inaczej sie spaceruje, czas szybciej leci.

Marlenko udanej parady życzę:-):-)

Joasiek u nas drzemki po pół godziny są na porządku dziennym. Jak Kuba śpi dłużej to mówię że się pomylił, albo zapomniał obudzić. Co i tak do rzadkością:-(

Aniknulka żeby Jasio dal Ci chwilę odsapnąć. Chyba jest najbardziej absorbującym dzieckiem czerwcowym co??

reklama
Hej. Ja na chwileczkę bo czekam na koleżankę i wpadłam się przywitać:-). U nas pogoda beznadziejna. Pada i wieje. Aż trudno uwierzyć, że wczoraj była taka piękna pogoda

Zuzkus najlepsze, życzenia dla Twojej Ani z okazji 8 urodzin. Spełnienia wszystkiego tego o czym marzy:-):-):-):-):tak::tak:

Moje dziecko juz zalicza pierwsza drzemke Noo ale co sie dziwic jak onw nocy zrobil sobie poltorej godziny przewy a 6 juz wstal.
Poczytalam troszke ale napislysiecie przez ten weekend. Ja w sobite bylam z kolezankami na spoznionym dniu kobiet. Posiedzialysmy wypilysmy drinki i bylo milo.

Dzień dobry, choć ulewny ;-)

Dziękujemy z Olą wszystkim za miłe słowa :tak:
Ale dziś pogoda barowa... chyba nici ze spacerku :-( Trudno... Za to może w kuchni poszaleje :tak: Oleńka obudziła się po 6, ale padła jeszcze przed 7 na pół godzinki :-) Jest po pierwszym śniadanku i chyba zaraz znów spać będzie :sorry2: niech bidulka odsypia te kilka bezsennych dni, no i aura też sprzyja... :zawstydzona/y: Ja planuję dziś generalne porządki w Oli pokoju :tak: - muszę zrobić ład w szafkach, popakować nieużywane już rzeczy (gondola, leżaczek, wanienka :zawstydzona/y:) i przygotować je do wyniesienia do piwnicy (o ile coś tam jeszcze wejdzie :-D)
Tymczasem babeczki!

Marlena - jak dieta? nie jest ciężko??
wcale!!!!!!
,dieta super bardzo mi przypasowala,co prawda z mies tylko kurczak i ryby bo innych mies nie moge ja taka troche wegetarianka jestem:rofl2:

Moje dziecko juz zalicza pierwsza drzemke Noo ale co sie dziwic jak onw nocy zrobil sobie poltorej godziny przewy a 6 juz wstal.
Poczytalam troszke ale napislysiecie przez ten weekend. Ja w sobite bylam z kolezankami na spoznionym dniu kobiet. Posiedzialysmy wypilysmy drinki i bylo milo.

Zazdroszcze wyjscia Magdalenkakol,musialao byc super,jak ja marze o wyjsciu z kolezankami tylko zawsze moj R leci za mna (zazdrosny):rofl2::laugh2::-p

Bbakania szkoda,ze Natalka tak sie wybudza biedactwo:-(

Wszystkiego najlepszego dla Anulki,milego dzionka skarbie:-D:-):laugh2:

Milego dzionka babeczki

reklama
Witajcie!
Jasiek najedzony grzebie w koszu z zabawkami a ja oczywiście BB :-) właśnie wlazł do kosza :rofl2: i grysie co popadnie nawet moją brodę (jak się da:-p)
Noc do zniesienia, powiedzmy, że mimo boczkowego sania odpoczełam po wczorajszych akcjach. Dziś nici ze spaceru pada deszcz ze śniegiem i wieje wiatr ale co się dziwić dziś Św. Patryka więc wszyscy siedzą w barach popijając zielone piwko ;-)
Jednak bez kawy nr 2 nie będę funkcjonowała zaraz sobie zrobię :tak:

Aniknulka Jasio moze dlatego protestuje bo nic nie widzi w gondoli...ja mam wozek wielofunkcyjny wiec podnosze oparcie...inaczej jest krzyk:tak:
Ja miałam podniesione oparcie a i tak ryczał :wściekła/y: a w spacerówce podszycie jest beznadziejnie cienkie i musiałam doszyć pokrowiec ale zostały jeszcze rzepy do przyszycia :wściekła/y: och wkurza mnie już ten wózek jak tylko wrócę do pracy będę zbierać kasę na inny (planujemy jeszcze rodzeństwo dla Jasia)

U nas dzisiaj świeciło piękne słoneczko. Ach ale milo się spacerowało. Spotkałam dwie koleżanki oczywiście też z wózeczkami. Zawsze z kimś inaczej sie spaceruje, czas szybciej leci.

Aniknulka żeby Jasio dal Ci chwilę odsapnąć. Chyba jest najbardziej absorbującym dzieckiem czerwcowym co??
Słońca tylko pozazdrościć a spacerek w towarzystwie to zupełnie co innego :tak: można porozamwiać i tak jak piszesz inaczej płynie czas;-)

co do dzieci to myślę, że Jasio z Dobrusią chyba są z marudzeniem na czele :tak: tak więc wiem co czuje Marta :tak:

Wszystkiego najlepszego dla Anulki z okazji urodzin
urodziny13.gif

Udanego dnia dziewczynki i mam nadzieje, że pogoda sie poprawi :tak:
buzialki
milosc51.gif

Do góry