reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Hej dziewczyny!
Lilianko-palce do kontaktu???Jak dobrze,ze nic jej sie nie stalo,przerazilam sie jak to przeczytalam!
Aniknulko-super,ze zajrzalas:-)Powodzenia w pracy:-)
Ewunia-rozpakowuj sie,i to juz!KRRRRA!!!!!;-)Jak juz sa bole krzyzowe,to chyba duzo Ci nie zostalo.
Bbakania-udanego pieczenia torciku:-)Ja nie mam talentow kulinarnych,wiec zamowilam w cukierni na niedziele duuuzy tort czekoladowy:-)
Mata-z ta wysypka to najlepiej zapytac lekarza.Maja w szpitalu dostala egzemy na nozkach,podejrzewaliscmy,ze to od penicyliny,ale pediatra zapewniala,ze na pewno nie-ze prawdopodobnie od szpitalnej poscieli.W domu juz powoli przechodzi.
Ale wapna rzeczywiscie nie zaszkodzi podac.

A ja od jutra do konca tygodnia niespodziewanie mam wolne,wiec bede latac po urzedach i sklepach,zalatwiajac to,na co do tej pory nie mialam czasu.
No i bede szukac dekoracji na niedziele,na roczek Mai:-)

Lilianko :szok: dobrze, że Nadince nic sie nie stało :tak: no i czekamy na fotki ;-)

Ewunia jak juz tak Ci wszytsko dokucza, to bardzo możliwe, że na dniach się rozpakujesz :tak:

Majka mała dziś juz nie dostała antybiotyku, śpi troche gorzej jak przed chorobą, ale musimy znów sie w rytm dnia wczuć ;-) na razie dajemy wapno i poczekamy kilka dni czy zejdą plamki, jak nie to pójdziemy do lekarza (nie swędzi ją to, więc możemy czekać ;-)) no i lek wędruje do książeczki z adnotacja dolegliwości, żeby czasem nie zapomnieć :tak:

Malutka ładnie usnęła, mąż tylko coś marudny :rofl2:

Mata, Maajka, chyba szybciej niż mi się wydaje, bo mnie strasznie muli... i jeszcze mój szanowny mąż doprowadził mnie dziś do szału!!!

Marta, zdrówka dla małej:-) a mąż niech se marudzi... takiemu też czasami wolno :-);-)

Marlenko wczoraj nic nie wybralam bo lalo jak nie wiem co.
Lilianko dobrze ze nadi nic sie ne stalo Teraz czas na zabezpieczenie gniazdek.
Marta obrze ze Dobrusia juz lepiej a spac sie nauczycie
Witajcie ja zaraz uderzam a zakupy i do banku Rano bylo piejkne słomnko a tera zjuz chmurtki nadciagaja

Witajcie!

Lilianko dobrze, że nic się nie stało...
Mata jak Dobrusia? Przespała ładni?
Magdalenkakol u nas narazie słoneczko śiwci... i oby tak zostało :tak:

U nas nocka ok, Bart się bawi skarpetkami taty, Ł w pracy, a ja bb i kawka... trochę jeszcze mnie boli brzuch i wzięłam tabletkę, a tu już 3 dzień @... ile można... ehhh ale pocieszam się że nad morzem będzie spokój!!!

Miłego dnia!

Witam i ja!
Darunia ale masz fajnie z tym wyjazdem, to przecież już niedługo :-)
u nas też ładna pogoda się zapowiada, ptaszki ćwierkają, a raczej dają koncert rockowy, bo trawę dookoła pokosilismy i zleciało się skrzydlatych, a przede wszystkim szpaków (które zeżarły mi ostatni truskawki:wściekła/y:), tyle ich, że jak siądą na trawniku to czarno :baffled: kiedys może fotkę zrobię ;-) wracjąc do ładnej pogody, to dzis w końcu spacerek zaliczymy :-)

Mała zalicza pierwszą drzemkę (wstała z tatusiem koło 6, więc tatus sie mała zajął a ja dospałam godzinkę :-pbo oczywiście zamaist się szybko spac położyć to czytam albo szydełkuję :sorry:). Nocka juz standardowa (3-4 pobudki) no i mała mniej marudna, tylko ta wysypka jeszcze jest, ale czytałam że po uczuleniu na antybiotyk może sie i tydzień utrzymywać...

reklama
Do góry