reklama
maajka
Czerwcowa mama 2008
Hej dziewczyny!
Lilianko-palce do kontaktu???Jak dobrze,ze nic jej sie nie stalo,przerazilam sie jak to przeczytalam!
Aniknulko-super,ze zajrzalas:-)Powodzenia w pracy:-)
Ewunia-rozpakowuj sie,i to juz!KRRRRA!!!!!;-)Jak juz sa bole krzyzowe,to chyba duzo Ci nie zostalo.
Bbakania-udanego pieczenia torciku:-)Ja nie mam talentow kulinarnych,wiec zamowilam w cukierni na niedziele duuuzy tort czekoladowy:-)
Mata-z ta wysypka to najlepiej zapytac lekarza.Maja w szpitalu dostala egzemy na nozkach,podejrzewaliscmy,ze to od penicyliny,ale pediatra zapewniala,ze na pewno nie-ze prawdopodobnie od szpitalnej poscieli.W domu juz powoli przechodzi.
Ale wapna rzeczywiscie nie zaszkodzi podac.
A ja od jutra do konca tygodnia niespodziewanie mam wolne,wiec bede latac po urzedach i sklepach,zalatwiajac to,na co do tej pory nie mialam czasu.
No i bede szukac dekoracji na niedziele,na roczek Mai:-)
Lilianko-palce do kontaktu???Jak dobrze,ze nic jej sie nie stalo,przerazilam sie jak to przeczytalam!
Aniknulko-super,ze zajrzalas:-)Powodzenia w pracy:-)
Ewunia-rozpakowuj sie,i to juz!KRRRRA!!!!!;-)Jak juz sa bole krzyzowe,to chyba duzo Ci nie zostalo.
Bbakania-udanego pieczenia torciku:-)Ja nie mam talentow kulinarnych,wiec zamowilam w cukierni na niedziele duuuzy tort czekoladowy:-)
Mata-z ta wysypka to najlepiej zapytac lekarza.Maja w szpitalu dostala egzemy na nozkach,podejrzewaliscmy,ze to od penicyliny,ale pediatra zapewniala,ze na pewno nie-ze prawdopodobnie od szpitalnej poscieli.W domu juz powoli przechodzi.
Ale wapna rzeczywiscie nie zaszkodzi podac.
A ja od jutra do konca tygodnia niespodziewanie mam wolne,wiec bede latac po urzedach i sklepach,zalatwiajac to,na co do tej pory nie mialam czasu.
No i bede szukac dekoracji na niedziele,na roczek Mai:-)
mata-kow
mama do kwadratu :)
Lilianko
dobrze, że Nadince nic sie nie stało
no i czekamy na fotki ;-)
Ewunia jak juz tak Ci wszytsko dokucza, to bardzo możliwe, że na dniach się rozpakujesz
Majka mała dziś juz nie dostała antybiotyku, śpi troche gorzej jak przed chorobą, ale musimy znów sie w rytm dnia wczuć ;-) na razie dajemy wapno i poczekamy kilka dni czy zejdą plamki, jak nie to pójdziemy do lekarza (nie swędzi ją to, więc możemy czekać ;-)) no i lek wędruje do książeczki z adnotacja dolegliwości, żeby czasem nie zapomnieć
Malutka ładnie usnęła, mąż tylko coś marudny

Ewunia jak juz tak Ci wszytsko dokucza, to bardzo możliwe, że na dniach się rozpakujesz

Majka mała dziś juz nie dostała antybiotyku, śpi troche gorzej jak przed chorobą, ale musimy znów sie w rytm dnia wczuć ;-) na razie dajemy wapno i poczekamy kilka dni czy zejdą plamki, jak nie to pójdziemy do lekarza (nie swędzi ją to, więc możemy czekać ;-)) no i lek wędruje do książeczki z adnotacja dolegliwości, żeby czasem nie zapomnieć

Malutka ładnie usnęła, mąż tylko coś marudny

Mata, Maajka, chyba szybciej niż mi się wydaje, bo mnie strasznie muli... i jeszcze mój szanowny mąż doprowadził mnie dziś do szału!!!
Marta, zdrówka dla małej:-) a mąż niech se marudzi... takiemu też czasami wolno :-);-)
Marta, zdrówka dla małej:-) a mąż niech se marudzi... takiemu też czasami wolno :-);-)
magdalenkakol
Fan(ka)
Marlenko wczoraj nic nie wybralam bo lalo jak nie wiem co.
Lilianko dobrze ze nadi nic sie ne stalo Teraz czas na zabezpieczenie gniazdek.
Marta obrze ze Dobrusia juz lepiej a spac sie nauczycie
Witajcie ja zaraz uderzam a zakupy i do banku Rano bylo piejkne słomnko a tera zjuz chmurtki nadciagaja
Lilianko dobrze ze nadi nic sie ne stalo Teraz czas na zabezpieczenie gniazdek.
Marta obrze ze Dobrusia juz lepiej a spac sie nauczycie
Witajcie ja zaraz uderzam a zakupy i do banku Rano bylo piejkne słomnko a tera zjuz chmurtki nadciagaja
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Witajcie!
Lilianko dobrze, że nic się nie stało...
Mata jak Dobrusia? Przespała ładni?
Magdalenkakol u nas narazie słoneczko śiwci... i oby tak zostało
U nas nocka ok, Bart się bawi skarpetkami taty, Ł w pracy, a ja bb i kawka... trochę jeszcze mnie boli brzuch i wzięłam tabletkę, a tu już 3 dzień @... ile można... ehhh ale pocieszam się że nad morzem będzie spokój!!!
Miłego dnia!
Lilianko dobrze, że nic się nie stało...
Mata jak Dobrusia? Przespała ładni?
Magdalenkakol u nas narazie słoneczko śiwci... i oby tak zostało

U nas nocka ok, Bart się bawi skarpetkami taty, Ł w pracy, a ja bb i kawka... trochę jeszcze mnie boli brzuch i wzięłam tabletkę, a tu już 3 dzień @... ile można... ehhh ale pocieszam się że nad morzem będzie spokój!!!
Miłego dnia!
magdalenkakol
Fan(ka)
Darunia lepiej teraz to ochorwoac i miec spokoj na wczasch.
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Darunia lepiej teraz to ochorwoac i miec spokoj na wczasch.
No dokładnie, dlatego już siedzę cicho

mata-kow
mama do kwadratu :)
Witam i ja!
Darunia ale masz fajnie z tym wyjazdem, to przecież już niedługo :-)
u nas też ładna pogoda się zapowiada, ptaszki ćwierkają, a raczej dają koncert rockowy, bo trawę dookoła pokosilismy i zleciało się skrzydlatych, a przede wszystkim szpaków (które zeżarły mi ostatni truskawki
), tyle ich, że jak siądą na trawniku to czarno
kiedys może fotkę zrobię ;-) wracjąc do ładnej pogody, to dzis w końcu spacerek zaliczymy :-)
Mała zalicza pierwszą drzemkę (wstała z tatusiem koło 6, więc tatus sie mała zajął a ja dospałam godzinkę
bo oczywiście zamaist się szybko spac położyć to czytam albo szydełkuję
). Nocka juz standardowa (3-4 pobudki) no i mała mniej marudna, tylko ta wysypka jeszcze jest, ale czytałam że po uczuleniu na antybiotyk może sie i tydzień utrzymywać...
Darunia ale masz fajnie z tym wyjazdem, to przecież już niedługo :-)
u nas też ładna pogoda się zapowiada, ptaszki ćwierkają, a raczej dają koncert rockowy, bo trawę dookoła pokosilismy i zleciało się skrzydlatych, a przede wszystkim szpaków (które zeżarły mi ostatni truskawki

Mała zalicza pierwszą drzemkę (wstała z tatusiem koło 6, więc tatus sie mała zajął a ja dospałam godzinkę

reklama
marlena nad
:)
Wszystkiego najlepszego dla Natalki i Antosia z okazji pierwszych urodzin
Podziel się: