reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzien dobry...

Ewunia...bidulko, ale sie musisz meczyc:zawstydzona/y:choc nie martw sie, pewnie szybko zrobi sie rozwarcie, szyjka zniknie i plum malenka bedzie na swiecie:tak:

Ale sie przed chwila usmiałam...
Wysłałam męża do apteki po witaminki dla mnie... i kobieta sie go pyta w którym miesiacu jest zona, a On na to: "roczek za chwile bedzie":-D, a baba gały wywaliła... mąż sam z siebie ciagle sie smieje:-pTłumaczy sie tym, ze do apteki zawsze chodził po cos do małej i jakos do niego nie dociera, ze w ciazy jestem:-D

reklama
Asiowo :-D:-D:-D

Ewunia no to co KRA??? ;-)

A u nas dzisiaj wpadli znajomi na kawkę, teraz Ł bawi się z Bartem, ale zaraz zbiera się do roboty, ja wyskoczyłam na solarium musiałam juz karnet dokończyc skoro wyjeżdżamy to po co mi ;-)
Ehhh ta pogoda jest tragiczna... :baffled:

Nooo,wiecie jaki ja miałam ubaw, godzine z niego zlewałam:-D

Darunia, ale Ci zazdroszcze tego wyjazdu... my w tym roku pojezdzimy... palcem po mapie niestety:-p

Tym razem córa odwaliła mi "niespodzianke"... ściagnełam jej pieluche przed kąpaniem jak zawsze i oczywiscie akurat wtedy musiała walnąc kupsko na dywan:baffled: Ona cała w kupce, dywan tez, a te zapachy... mmmmmmmmm:baffled: No i niestety spi teraz w tym smrodzie,bo jak po kąpaniu pokój wietrzyc:nerd: Jutro czeka mnie porzadne pranie dywanu:zawstydzona/y:

Asiowo to Ci Paulinka niespodzianke zrobiła :sorry:

U mnie Bart jakiś marudny, już wykąpany, nakarmiony leży w łóżeczku... też dziwnie, bo po kąpaniu już ubrany czyściutki i pachnący zrobił mi kupsko... :-) musiałam nasmarowac te 3 krostki, ale z tym normalnie zabawy, ja mu posmaruje a ten powyciera i tak w kółko... :baffled:

No i teraz znów płacz... ehhh nie mam siły...

AAAA! Dla zainteresowanych (Kasiau by była ;-)) dzisiaj o 22:00 na polsacie leci :Efekt motyla" suuuper film ;-);-)

U mnie na szczescie mała juz chrapie:-p wogole rano ja biegunka meczyła... co chwile musiałam ja przebierac, a raczej mąż,bo mnie mdliło z tego smrodu:zawstydzona/y:I 2/3 ubranek ma z kupki:-( juz vanishem zalałam, z rana wrzuce do prania, oby te plamy zeszły:nerd:

Paulinko,ale niespodziewajki robisz rodzicom:-D
Darunia to pewnie horror:baffled::-p

Marynia wlasnie zasnela,ja wstawilam drugie pranko,ogarnelam mieszkanko bo jutro rano kolezanki maja przjsc do mnie,zakupki zrobione jutro serwuje salateczke:tak:
Milego wieczorku:-)

Asiowo, dziś masz wyjątkowo niefartowną rodzinkę :-D ale jaja :-D:-D:-D

Daruunia, zazdroszczę Ci tych wczasików :tak:

Moja księżniczka też zasnęła, ale malutko spała w dzień, zjadła butlę i aut :-D kurde idą jej zębce kolejne!!! ale zębacza mam w domu szok, wyłażą 3 na dole :-)

Ostatnia edycja:
Ja własnie za to wszystko Kocham te moje Skarby:-DNa nude nie moge narzekac:-p

Ja własnie Opole ogladam, ale mamy ubaw z małżem:-Dwariaty, ale trójca Borys, Adamczyk, Karolak wymiata:-p

reklama
Do góry