reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hejo :-D ło mamuniu, ale tu cisza... Cały dzień źle się czułam i czuję nadal... ale wątpię aby mnie wzięło w nocy...
Basiu, obiecałam ci winko, ale z przepowiedni chyba nic nie wyjdzie... ale obietnica obietnicą ;-);-) strasznie mnie mała tłucze...
Julinka zasnęła kamiennym snem prawie godzinkę temu... oby jutro było tak łądnie jak dzisiaj...

reklama
Witam wieczorkiem!

Weekend minął szybko, spędziliśmy go rodzinnie i jedynie podczytywałam co u Was, ale ciszaa jak makiem zasiał :szok: wczoraj miałam atak migreny... bleeeeeee jak ja tego nie znoszę... do tego nic nie kupiłam i nie mam co ubrać na wesele w sobotę :eek: namierzyłam się jak durna i nic mi się nie podobało (we wszystkim wyglądałam jak słonica :zawstydzona/y:) ehh chyba wyskoczę oficjalnie w żakiecie :confused2:

Ewunia a Ty jeszcze tutaj? KRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAa i na porodówkę :rofl2: a tak serio, skoro czujesz się coraz gorzej, czop wyłazi to chyba dobry znak;-)

Azile cieszę się, że urlopik udany, no i akumulatorki naładowane chyba na maksa ;-)
achhh ale mi sie marzy jakiś wyjazd, na razie to podróżować palcem po mapie mogę i to kiedy mała śpi:confused2:

miłęgo wieczorku i mam nadzieje, że jutro zacznie się normalny ruch :-D

Ewunia a Ty jeszcze tutaj? KRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAa i na porodówkę :rofl2: a tak serio, skoro czujesz się coraz gorzej, czop wyłazi to chyba dobry znak;-)

Bardzo chętnie, a tu mała ani myśli!!! dziś się czułam tragicznie, uderzenia gorąca, zawroty głowy, brzuch to miałam jak z kamienia!!! nawet między teścia a ścianę się nie zmieściłam :-D on chuderlak a ja musiałam się przeciskać ale jaja :-D niby mnie tutaj kopie, ale pewnie będę skazana na przenoszenie jak z Julką a tak chciałam aby do tego nie doszło :-:)-( taki już mój los...

A na ciebie Mata, ubrań nie ma?! nie żartuj!!! z taką wagą i figurą to można zrobić wszystko!!! ja waże ponad 100 a ubrania muszę szyć albo się naprawdę ułazić aby sobi znaleźć coś wygodnego i to w rozmiarze np 48 czy 50 :szok: ach... :baffled: masz jeszcze tydzień do imprezy na pewno znajdziesz coś czadowego, wierzę w Ciebie :tak::Tak:

Ewunia ja jestem przyzwyczajona, że mój rozmiar to 36/38 a nie 42/44 :zawstydzona/y: ciężko mi sie przestawić... no i od zawsze miałam problemy z brzuszkiem, a teraz to już w ogóle ciążowo wyglądam :sorry: niestety nie ma szans, że wyskocze jeszcze na zakupy, bo w mojej dziurze nic nie ma, a dalej do miasta to nie będzie kiedy jechać ...

Ewunia ja pierwsze dziecko przenosiłam 11 dnia a drugie juz tylko 4 wiec zawsze jest szansa ze bedzie szybciej;-)

Mata i tak ci ladnie waga spada.

Magdalenka ale ten rok obfity w choróbska!!!:no:

Głuszku, toś mnie pocieszyła, nie ma co... jak ja bym chciaa, aby juz było po...
Marta, a jak ja bym chciała chodzić w rozmiarze 42 allbo choć 44 to szok ;-) kiedyś może to osiągnę... może kiedyś zlikwiduję te słoniowe kształty...

Głuszku jakos zbytnioo narzekac nie moge ale zawsze mogłoby byc lepiej.
Ewunia jak tam w domku jestes jeszcze?
u nas dzisiaj piekna pogoda i nie wieje. Za to mnie dopadla@ i mam mega bol brzucha do tego przeziebienie i jestem nie do zycia

Witajcie!

U nas nocka taka sobie, zasnęłam koło 1, a potem Bart nas budził chyba z 4 razy, jestem nie wyspana... zaraz będziemy się zbierac do teściów myc auko no i trzeba będzie zacząc pakowanie, którego nienawidzę.. :sorry::-)

Oby nam pogoda dopisała...

Głuszku.... no musimy się w końcu zobaczyc... ja teraz będę miała szansę spotkac się z Agusią, a w lipcu z Matą ;-)

Kasiau jak dobrze, że już jesteście! ;-)

Ewunia na porodówkę! To rozkaz! :-D

Magdalenkakol zdrówka dla Wojtusia! Współczuje @... mi się wczoraj skończyło!

Dzień dobry dziewczynki :-)

Troszkę mnie nie było, ale staram się być na bieżąco :tak:
U nas dzień za dniem, każdy w sumie bardzo podobny do poprzedniego - przynajmniej w tygodniu ;-) Weekendy pod hasłem wyjazdów - nadal zaproszenia rozdajemy... Teraz też wróciliśmy od moich rodziców, Ola rozpieszczana na maksa :sorry: Mój dzieć strajukuje z porannym i wieczornym jedzeniem, potrafi zjeść maks 80ml :-( Nie wiem o co chodzi :zawstydzona/y: w sumie stoimy w miejscu na 2 zębach, więc może się ruszy... Zastanawiałam się też czy może już butli nie chce... bo w dzień je z łyżeczki ładnie :tak:
Dzisiejsza nocka całkiem fajna - a miałam obawy, że wstanie skoro świt głodna... Teraz zjadła i dosypia :tak: Potem może jakiś spacerek, a może poczekamy na aż tatuś wróci z pracy...

Aha, macie wszystkie pozdrowionka od joan-ny :tak: U niej i Krzysia wszystko w porządku, tylko niestety czasu mniej :zawstydzona/y: również na bb, choć tęskni...
Wszystkim chorującym małym i dużym ZDRÓWKA. Niech te wszystkie wirusiska wreszcie odpuszczą...
Ewunia - to ja też powtarzam KRAAAAAA nie męcz się już tak...
I przepraszam, że nie odpisuje wszystkim... :zawstydzona/y: Wybaczcie!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry