reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hej!

Najlepszego dla solenizantów

Joasiek widzę, że rozdawanie zaproszeń w pełni ;-) i dzięki za wieści od Joan-ny, ostatnioo zastanawiałam sie co u niej, bo dawno nie zaglądała... a co do jedzenia u nas tez bunt, ciężko czegokolwiek jej wcisnąć więcej jak 80 -100 ml, no ale mała cycem zapija, to tak nie panikuję

a co do wagi... mam nadzieję, że kiedys uda mi się zjechać, na razie znów jem normalnie, ale staram się mniej, chyba że mąż zrobi konkretne zakupy... u nas dechy czy styropiany w takich cenach, że głowa boli (a ja jakoś nie potrafię się najeść bez "chleba"), no i u mnie nie chodzi przede wszystkim o wagę tylko o wielkie brzucho :sorry:
Ewunia wagą i rozmiarami się nie przejmuj, ciężarówka jesteś ;-)

zmykam do mojej świruski, bo szaleć zaczyna ;-)

reklama
Dzien Doberek
U nas także słoneczko, ja już pranko wstawiłam, posciel wietrzy się.
Nadia spała do 8 i jestesmy mega wsypane hehe, teraz bawi sie a ja kawka i BB :-)

Daruniu ale Ci zazdroszczę z tym wyjazdem - ja w dalszym ciągu czekam na kasę z US ....
Magdalenkol zdrówczka życzę
Joasiek jak miło Ciebie widzieć
Ewunia do jasnej pogody marsz rodzić :-p:-D
BBakania miłej pracki życzę :rofl2:

:-):-):-)Wszystkiego najlepszego dla Krzysia z okazji pierwszych urodzin:-):-):-)

Witam kochane:-)

Darunia jeszcze raz zycze Wam udanych wakacji,ale masz fajnie i mam nadzieje,ze spotkacie sie z Agusia,trzymam kciuki za to:tak:

Joasiek witaj:tak:czasami jak mojej Marysi ida zabki to tez nie chce butli:tak:wiec moze i u Olenki to samo:tak:
Kasiau witaj:-)

Basia jestem,ale przez weekend zabki Mani szly i byla mego nieznosna,mam nadzieje,ze juz dzisiaj bedzie lepiej,a Ty tak nie mysl,wszystko bedzie ok z Natalcia,mam nadzieje,ze sie ladnie znowu zaklimatyzuje:tak:

Wlasnie jem sniadanko,bialy serek z bialym chlebem,a co:-D:-D(Mata:-D)
nie chce mi sie myslec o dietach narazie ,ja tak lubie jesc:tak:
Marynia oglada tv,dzieki temu moge cos naskrobac,zaraz mykamy na zakupki,pogoda wspaniala

Milego dzionka:-)

Cześć dziewczynki :-D
Daruunia, Bbakania, Liliana, Marta, Joasiek... bardzo chętnie, ale cóż jak to moje dziewuszysko uparte i siedzi w zaparte... za noc zero objawów, nocka przespana... Już mam dosyć... kończy mi się pojutrze zwolnienie i tak muszę iść do mojego ginia... mam nadzieję że zrobi mi wywołanie... kurdeeeeeeeee :angry:

Basiu, udanej pracki :-) szybko zleci :tak:

Wszystkiego najlepszego w dniu urodzinek dla Majeczki i Krzysia! dużo prezentów, usmiechu i słoneczka dla Was perełki :-D

Cześć i czołem :-)
Ja dzis niewyspana - wczoraj jeszcze żegnałam męża :-D a dziś do pracy :-D:-D:-D
Najlepszego dla solenizantów - coraz więcej tych naszych roczniaków :-D
Weekend u nas minął szybko choć deszczowa sobota się trochę dłużyła ale poza sobotą było ok. Napewno odpoczęłam od kompa :-D
Z Olą było łażenie do kotka , do pieska , do kurek , krówek i do nowych ( 2 letnich )koleżanek.
Najbardziej musiałam uważać na pieska bo Ola chciała go złapać za język a pomimo że on nie gryzie to wiecie jak to jest.
Najadłam się czereśni i truskawek t mam już powyżej .....

Hej dziewczyny!:-)
Nie pokazywalam sie przez weekend,bo jakos tak nie mialam czasu na komputer.Wczoraj wyprawilismy juz Mai imprezke urodzinowa,choc urodzinki dopiero jutro:-)
Joasiek-fajnie,ze sie pokazalas:-)Nasze corki chyba maja podobnie niepiciem mleka,tylko moja nie chce wcale.Ale zauwazylam,ze przeswituje jej w koncu trzeci zabek (gorna dwojka).Zaczela juz z powrotem ladnie spac,moze na dniach wyjdzie:-)

Witajcie!
U nas masakra! Pakowanie... jakbyśmy na 2 miesiące wyjeżdżali :eek:
Agusia zadzwonie do Ciebie jak już dojedziemy i się zaklimatyzujemy!!!

Chyba się już pożegnam z Wami moje drogie, ponieważ muszę isc pod prysznic, no i dopakowac walizki...

Będę tesknic, ale pewnie będę starała się z Wami utrzymywac kontakt:tak:

Trzymajcie się cieplutko!Wracamy 27-ego! Buziaki!

reklama
dzień dobry, cześć i czołem :-D
Daruunia, szerokiej drogi, wspaniałego wypoczynku i duuuuuużo słonka Wam życzę na tych wczasach :-D /oby wszystko się udało i było super :-D :tak:

Ja dziś się wkurzyłam, wzięłam się ostro za robotę, umyłam okienka, pozmieniałam zasłony i firanki... Wysprzątałam wszystko na cacy :-D może w taki sposób zachęcę młodą damę do wyjścia... ;-)

tak to nic się nie dzieje... trochę kuje krocze a mała dokazuje, czyli standard :-D może ruszy... bo formalnie 2 dni i bum ;-)

Do góry