reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzien Dobry
U nas leje!!!! :crazy::no::wściekła/y:
Z samego rana wybralysmy sie na popbranie krwi, Nadusia troszku nam płakała... ale juz ma z głowy dziewczyna i z tego wszystkiego szybko zasneła a ja serfuje po BB :cool2:

A my już zdecydowalismy sie wczoraj, że jedziemy na 2 tygodnie do Chorwacji:tak: wyjezdzamy 15 lipca jedziemy do Pragi do taty mojego, na 2 dni a pozniej prosto do Chorwacji a jak bedziemy wracać to wjedziemy na 2 dni do Wiednia do wujka męza...
ufff ... przynajmniej w tej kwestii coś drgnęło...

Najlepszego dla Majeczki z okazji 1 roku

007.gif

reklama
Ostatnia edycja:
A my takie figurki sprzedawalismy w tamtym roku, mielismy jeszcze żyrafy i śliczne słonie :-) tutaj to niezle sie cenią w Łodzi jest taka hurtownia , ze te największe kosztują 45 zł :sorry:

Magdalenkaol fajne figurki :tak: mi sie takie bardzo podobaja, tylko nie za bardzo mam gdzie stawiać :sorry:

mała pospała całe 40 min. ja normalnie nie wiem co sie z nia dzieje, bo ona rano ostatnio sypiała po 1,5 h a teraz to ja nawet zakręcic sie nie zdążę a ona już po spaniu :confused2:

Moja królewna sobie ubzdurała jedną drzemkę w okolicach południa... ale śpi wtedy 2.5 do 3 godzin :-D mam nadzieję że lada chwila uśnie bo wojuje w łóżeczku :-D ja za ten czas doprowadzę sie do stanu uzytecznosci publicznej :-D i obiadek podgrzeję...
coś mnie zakuwa w brzuszku, i mam uderzenia gorąca... kurde czuję się jak moherówka :-D:-D

Marta nam sie wydawalo ze to takie uniwersalne i wiem ze icj pani sobie remontowal jakies mieszkanko wiec pewnei bedzie miala gdzie postawic
Ewunia moherowka :D :D :D :D

Ale dziś ciasza :szok:

dostałam smska od Daruni

My juz jestesmy nad morzem, podróż minęła nam super! Bart przespał całą drogę :) pogoda jak na razie w miarę ok. Pozdrowienia dla dziewczyn! Buziaki!

a! zaszłam sobie do lumpka u nas i znalazłam fajna spódnicę na wesele (leży jak ulał), normalnie w szoku jestem, jeszcze tylko zdecydować sie jakie butki i ubranie z głowy:-)

Magdalenka bardzo,bardzo gustowne figury,ale Pani sie ucieszy,swietny prezent:tak:
Ciesze sie,ze Bartulek przespal cala podroz,no to teraz napewno smigaja po plazy:tak:

reklama
Do góry