reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzien Dobry

U nas nocka ok ale Nadia ma potworny katarek i przed 24 R ją nosił na rekach bo ciezko oddychala.
Moja mama ma sie dobrze, dziadek juz w domu.

Marlenko Ty szalona Babo !!!! głos ver...s... hahahaha ja byłam tak zaskoczona tym telefonem, ze o mało mi głosu nie odjęło hahaha

Dzsiaj lecę do pracy na 10 i wrócę wieczorkiem, po odebraniu Fabiana z przedszkola lecę na plotki do kolezanki...

Miłego Dnia Babska kochane :-D:rofl2:

p.s. ehh zapomnialam ze w sklepie jest laptop , moze skrobne do Was

Ciaooo

reklama
No to witam Was i ja!

Net w domu zrobiony, ale wczoraj miałam mały młyn w domu, że nic nie dałam rady napisac...
Ł wczoraj zrobił pyszny obiad- roladki zapiekane z serem i szynką, do tego ziemniaczki, sosik- normalnie kucharza mam w domu, dziaisiaj chyba pojdziemy do kina, na oszukac przeznaczenie 4 , bardzo się cieszę z tego powodu...:-)

W pracy trochę spokoju mam, ale pewnie coś zaraz się wysypie ;-)

Miłego dnia!

To i ja się witam!
Wczoraj nie zaglądałam, bo okropnie się czułam, głowa bolała, robiło mi się słabo...
Lilianko cieszę się, że z dziadkiem mamą wszystko ok :-)
Darunia oby Ci się roboty nie nazbierało i żebyś mogła coś poklikac z nami ;-):-D
A ja dziś w nocy z małą dałam rady i przeciągnęłam ja z cycaniem do 5 i potem dałam jeszcze po 7, bo tatus poszedł ja do snu ułożyć (jakby nie wiedział, że z nim nie pójdzie spać :sorry:) i pospałysmy do 8.30 :tak: jutro jeszcze spróbuję dalej ją przetrzymać ;-)
a wczoraj wieczorem to myslałam, że padnę ze śmiechu, bo mała jakas płacząca była i z każdą chwilą nakręcała się bardziej, to się jej spytałam, czy dac cyca, a ona płącząc się darła daaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjj, daaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjj :rofl2: no i jak miałam nie dać :sorry:

Kasiu gratuluje Olence kolejnego zebiszonka,czy to 4???bo 4 to zazwyczaj jedna za druga ida:tak:

Wilmek jak tam w pracy,jak sobie radzisz?

Mejdia mam nadzieje,ze wyrobisz sie do 16,trzymam kciukasy:tak:

Liluszko milego dnia wpracy,napisz cos do nas z laptoka,a jak????(nie wkleilas zdjecia,hhmmm,why???;-);-);-):-D)

Darunia zycze spokojnego dnia w pracy,ale masz kucharza,no,no,no,fajnie tak:tak::tak::tak: no i do kina na horror,brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,ale ja sie boje takich filmow:-p

Mata gratuluje,ladnie przetrzymalas Dobrusie

Witam :-)

Wstalysmy o 8,jak dla mnie bomba,Marysia wlasnie bawi sie laleczkami i misiami,kiedys tylko kulka,klocki,samochod,zmienily jej sie upodobania i dobrze :-pja dopijam kawencje,czekam do 9 wtedy zacznie sie Marysi ulubiona bajeczka siedzi zapatrzona,jak Joasiek Olenka w reklamy:-Da ja wtedy wskocze pod prysznic

MIlego dzionka

Ostatnia edycja:
hej mamusie!

Przepraszam, ze was zaniedbuje, ale nie moge se miejsca znalezc:zawstydzona/y:
Mąż od wczoraj w pracy wiec mi skonczyły sie wakacje...
Mała na szczescie grzeczna
Wczoraj zawiozłam prace lic promotorowi i mam dzwonic w pon do niego, zobaczymy co mi powie:tak:

A poza tym od wczoraj leże, bo ruszyc sie nie moge:-( Boli mnie w dole brzucha, ciagnie strasznie, pachwiny i krocze wysiadaja:zawstydzona/y:Nie wiem co sie dzieje, chyba dzis pojedzemy do szpitala to sprawdzic, jeszcze bejbik cos nie kopie, panikuje ostatnio, ale jakas przewrazliwiona jestem:-(

A dobra nowina to taka, ze małż w koncu dostał zaległa kase i wycofujemy pozew:-)chociaz tyle, facet sie przestraszył i wszystko ładnie wypłacił:tak:

Miłego dnia mamusie!

Asiu bardzo się cieszę, że P ma pracę no i że nie musicie biegac po sądach, mam nadzieje że z dzidziusiem wszystko ok, a Ty się kochana nie martw... trzymam kciuki i jeśli się tylko da to odpoczywaj!

A ja w pracy tfu,tfu- mam chwilkę spokoju, a wręcz nudzi mi się bo wszystko zrobiłam, ale nie przyznaje sie do tego bo zaraz coś znowu mi dowalą :-p

A co u Was, lejdissss?:-)

reklama
Asiu i wszystko fajnie się uklada, P ma pracę, ze starej kasę dostanie bez procesowania się, remoncik się robi, suuuuper :-) a ty mamuska się juz nie stresuj, odpoczywaj, kolana zaciskaj i będzie dobrze ;-) koniecznie daj znać co tam z maleństewem, tulaski ogromne :-)

Darunia no to masz dzisiaj luzik w pracy, fajnie ;-)

Mała poszła spać a ja nie wiem co robic, bo zakupy zrobione, pranie schnie, chałupka ogarnieta, teściówka wczoraj pierogów nalepiła i obiad mam z głowy... no to chyba sie polenie trochę :-p

Do góry