Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Katar mam jak cholera, trochę mnie telepie (na wszelki wypadek nie mierzę temp, bo co mi to da...) - łykam apap, oscillococinum i rutinoscorbin i popijam herbatę z lipy (na szczęście sama sprawdziłam po co ona - i teraz już tylko piję na noc
). Dobrze że mama przyjechała i wyszła z Młodym, bo ja ledwo ruszam kopytami...OllaTeż tak kiedyś utknęłam w sukience - tylko to było w przymierzalni
Wtedy jakoś się nie śmiałam
...

Zadzwonił do naczelnika. Na szczęście trafił na jakąś normalna kobitkę, która - o dziwo przeprosiła
. Wystarczy wysłąć pismo, więc upiekło sie tym razem młodemu;-)

U nas jest odwrotnie: to ja zapominam
Jeszcze "wiszę" prezent za poprzednia (mieliśmy w sierpniu)TOŚKA Stasio osobiście musi się pojawić ??co urząd skarbowy chce od niego
![]()

.ale sama sobie winna jestem, bo pół soboty spędziłam na dachu i rusztowaniua wiało tam niemiłosiernie
![]()
Szykowałaś się do odlotu, czy co? ;-)
Ja bym się zaczęła bać... 

)
Zabieg jutro do południa i jak dobrze pójdzie, w środę przed południem wypis
To teraz trzymamy kciuki, żeby sprawnie poszło i się Jagoda nie zadenerwowała ;-)

)

A pralka nastawiona
Nie wiecie co się w takiej sytuacji dzieje z pralką? Chyba sama sobie poczeka aż już woda będzie