Luka Zuzia ma potwierdzoną alergię na coś?
Piotruś od 2-3 tyg. ma leciutką wysypkę na pleckach i brzuszku, zaczyna mnie to denerwować, jednak na myśl o kolejnym lekarzu - bleeee...![]()
Esiu na szczęście alergeny na które Zuzia potencjalnie mogła być uczulona wyszły negatywnie
(czyli np. topola na którą ja jestem uczulona).Minimalne uczulenie ma na białko - więc je NAN HA, minimalne więc nie ma potrzeby, żeby podawać jej hydrolizat znacznego stopnia.
Olla GRATULUJĘ !!!!!!!!! ja za nic na świecie nie mogę się zmusić do ćwiczeń....miałam się zapisać na jakiś aerobik....ale.....hmmmm....nie wyszło.....
Ostatnia edycja:

masakra spowrotem musiałam go przebierac,bo niedał za wygrana ja jedna miseczke on druga oczywiscie z kaszka,bo cwaniaczek pustej nie chciał.i to on mnie karmił podawał mi łyzeczke do buzi i mowił amm,amm.a z nowosci to jest obrazalski,chdze teraz na pare godz do pracy na zastepstwo i jak wrwcam do domu prawie biegne z tesknoty do szkraba a on mnie olewa,i jeszcze jedno od kakis parunastu miesiecy przed pujsciem spac zegnamy sie z Mikolajem tzn ja mu prowadze roczke i mowie w imie ojca i syna i ducha sw i na koncu składałam mu raczki i mowiłam Amen od kilku dni sam składa raczki mowi ame.

Wczoraj zasnął 20.10 (już była kompletna cisza u Niego), dziś obudził się o 9.05. I to kolejny taki dzień :-) Wiecie, zapomniałam już jakie to uczucie obudzić się samej, a nie na sygnał - i bardzo mi się podoba