Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A, no właśnie, która jest biegła (lub ma biegłego w domu;-)) jeśli chodzi o kompy. Kupiłam Tomkowi w prezencie grę Wiedźmina. No i wczoraj instalował i niby wszystko ok, tylko instaluje się bez dźwięku. Kartę dźwiękową mamy, inne gry chodzą normalnie z głosem, a to ni diabła się nie chce. Nie wiem co źle robimy, może któryś z Mężów ma tego Wiedźmina i mógłby pomóc????![]()

O 16.45 położyłam, męczył się w łóżeczku do 18.15 - wtedy wyciągnęłam
Nie wiem co to ma być - samowolne przejście na jedną drzemkę?
To tylko szkoda, że jest zbyt nieprzytomny, by normalnie na niej dojechać do kolacji...
jutro mam wolne, ale czwartek i piątek 12tki
kompletnie mi to nie pasuje. na dodatek mąż idzie do roboty na nockę i jak nie zdążę wrócić o 20 to może być problem z Michała spaniem (będzie u teściów i będę go musiała odebrać, a spać chodzi najpóźniej po 20), a niestety istnieje bardzo dużę prawdopodobieństwo, że wrócę przed (lub po) 21
- tak więc będę wychodzić o 7 i wracać najwcześniej o 20. super rewelacja
jakoś wcześniej aż tak mi to nie przeszkadzało, ale teraz nie widzę się w roli pracownika spędzającego (dosłownie) całe dnie w pracy:-( no nic, zobaczymy jak będzie...
)
, choć ostatnio wcale nie gra bo nie ma czasu i dobrze (oprócz urlopu
).
. No i dzięki za gąbczaka, ja juz zapomniałam że pytałam hihi żartuję
.
j.
.
, gratuluję znalezienia pracy
.
. Wiecie trochę mnie martwi że kopniaczki wciąz czuję w dole brzucha, pewnie dzidzia jest jeszcze główką do góry(miesiąc temu była), we wtorek ide do gina to zobaczę, ale już mam wizję porodu pośladkowego. A propo moja kuzynka wczoraj urodziła synka 4900kg i 59 cm
, (sprawdziłam Laura tyle miała w wieku 2 miesięcy
), a urodziła naturalnie, poród trwał 13 godzin
.
.
i w płaczu zasnął, matka się nie dała ;-) ciężko było
niedługo psychicznie padnę 
jak jadłam obiad, on stał cały czas wtulony w moje plecy (jak mała małpka
)
i przez całe popołudnie podbiegał i się do mnie ładnie przytulał
przyznaję - cudne uczucie ;-)
pozdrowienia lubuskie dla waszej czwórki 

.
) i bardziej szczegółowo
.

Ale przekażę Mężowi, może on coś zrozumie, a jak nie to poproszę o szczegóły.
Zaraz nasza rocznica ślubu, potem święta a ja już wyczerpałam pomysły na ten rok.