Jak dobrze że mamy Ollę i farmaceutkę Izkę i mogą uspokoić w razie co skołatane nerwy.:-)
Dzagud Czarek też robi czasem wywrotki, zwłaszcza po wstaniu z drzemki.
Elmaluszku no tak czułam że musisz być naprawdę chora albo nie w humorze.. dobrze że już lepiej, dbaj o siebie
Esiu na pewno pod Piotrusia maską obojętności kryło się mnóstwo emocji - możesz być pewna że bardzo za tobą tęsknił
Ja obserwuję jak się Czarek czai pod drzwiami kiedy tata ma wrócić i okna ślini, a jak już tata w progu to Czarek ma akurat jakieś ważne sprawy w drugim pokoju i ledwie raczy wyjrzeć, dopiero kiedy Michał go oszukuje, że wychodzi znowu to biegnie z krzykiem "o nieee tatoooo"
Twój małż ma teraz urlop?Dobrze, że masz w nim sensowną pomoc, zresztą nie moglo być inaczej ma wypisane na twarzy że jest wspaniałym mężem i tatusiem
;-)
Aha - chciałam zrobić zdjęcie, bo odkopałam aparat ale baterie wysiadły.. jest szansa że jutro wkleję fotki brzuszka...
Dzagud Czarek też robi czasem wywrotki, zwłaszcza po wstaniu z drzemki.

Elmaluszku no tak czułam że musisz być naprawdę chora albo nie w humorze.. dobrze że już lepiej, dbaj o siebie

Esiu na pewno pod Piotrusia maską obojętności kryło się mnóstwo emocji - możesz być pewna że bardzo za tobą tęsknił

Twój małż ma teraz urlop?Dobrze, że masz w nim sensowną pomoc, zresztą nie moglo być inaczej ma wypisane na twarzy że jest wspaniałym mężem i tatusiem

Aha - chciałam zrobić zdjęcie, bo odkopałam aparat ale baterie wysiadły.. jest szansa że jutro wkleję fotki brzuszka...