elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Olla-dzieki,bede obserwowac dzisiaj Amelka i dam Ci znac.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Magda też lubi, ale w ograniczonej ilości. Wychodzi na to że ona nawet w jedzeniu jest - jak zwykle - odwrotnością Weroniki. Weronika lubi jedzenie gotowane i mdłe (jak dla mnie bez smaku w ogóle), wszystko jest dla Niej za ostre. Magda zaś na odwrót. Ostatnio nagotowałam jej pulpecików wg przepisu Toski i co? Magda zjadła 2 kęsy i resztę wypluwała - może jakbym pieprzu nasypała to by Jej zasmakowało;-), w końcu my zjedliśmy na obiad, bo szkoda mi było wywalić, za to Weronika zachwalała pod niebiosa!

. Jak Nati podrośnie.
, jak się uspokoiła to tłumaczyłam co źle zrobiła. A najlepsze że słuchała i przytakiwała, a gdy zapytałam czy jeszcze będzie krzyczeć to powiedziała "nie". I faktycznie gdy potem tylko podnosiła głos to przypominałam jej jak się umawiałyśmy i już mówiła spokojnie. 

;-)), ale nie wiem czy to nie za bardzo rażące nie będzie w małym w gruncie rzeczy i zapchanym pomieszczeniu. Jedynie co to mi żółty i zielony nigdzie nie pasują. No sama nie wiem. Heeeeelp!