Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Izka to i ja jeszcze Cię popytam...:-) Czy przedawkowanie wit d3 może byc przyczyną braku apetytu. Zuzka moja ciemiączko ma już dawno zrośnięte, a lekarka nadal każe podawac wit d3. No i ja też dla tego mojego niejadka muszę się zdecydowac na jakieś poprawiacze apetytu. Może ten Citropepsin.
.

:-) A co do tego konkretnego tematu, to trzeba by się zastanowić czy się nie powtórzymy, bo tak naprawdę pierwszymi słowami naszych dzieci zaczęłyśmy się chwalić na "małych odkrywcach" i właściwie zawsze jak któryś Bąbelek coś nowego powie, to tam się o tym pisze. Więc nie wiem czy zakładać nowy, oddzielny wątek na same "gadanie" czy też zostawiać to na odkrywcach.
Cebion multi zawiera witamine D i pewnie dlatego lekarz nie zalecil dodatkowego osobnego podawania witaminy D bo sie zdublujesz. U nas ciemiaczko jest juz zrosniete. Jesli jest za mala podaz witaminy D to moze sie ciemiaczko nie zrastac ale to nie jest powiedziane ze to jedyna przyczyna dlatego najlepiej konsultowac z pediatra, bo on /ona obejrzy dziecie i stwierdzi jak jest w indywidualnym przypadku.Podaje jej tylko cebion multi 3 krople. A waszym dzieciom już zarosło ciemiączko?
Forum nam zdycha...:-(
Dobra, wiem że jestem nienormalna. Już parę razy dzwoniłam do domu i Babcia mówi że Magda się bawi w najlepsze i wcale nie narzeka. Więc nie wiem czy to Jej "ała" to faktycznie jakiś ból, czy też po prostu już się nauczyła pokazywać na hasło "ała" to samo miejsce tym bardziej że wie że potem będzie buziak w bolący punkt.
.Mysle ze jak Madzia dalej bedzie sygnalizowac to warto wybrac sie do lekarza.Ale mysle tez ze jak cos by sie dzialo to chyba by sie nie bawila.Trzymam kciukaski iby nic nie bylo.
Moj maly destruktor byl w siodmym niebie.
To chyba jakas sekta jest.Troche ich obserwuje i caly czas mam zamkniete drzwii.Ciagle przylaza i zadaja mi jakies dziwne pytania.Dzisiaj rano wyskoczylam sobie przed chalupke na fajeczke a oni stali na dworze w kółku i wszyscy trzymali sie za rece.Mieli zamkniete oczy.Jedna baba cos gadala a oni sie kolysali jakby byli wogole nieobecni tu na swiecie.HMM...dziwnni ludzie i dziwna sprawa.

Ostatnio obiła kolano, a na głowę pokazuje...
Żadnych chorób nie wymyślaj!!! Madzia chyba wie jaka będzie reakcja i pewnie datego tak pokazuje;-)
Dowiedz się co to za sekciarze... Lepiej jest miec o nich jakąś wiedze, jak tak po sąsiedzku żyjecie...