Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
AnoEsiu chyba musimy napisać do admina o nową emotkę![]()
Ze specjalną dedykacją dla mnie (no i znowu by się przydała ;-)).
).
Tylko że my, z racji specyfiki pracy Małża i jeszcze innych powodów, nie możemy planować z takim wyprzedzeniem :-( Błe...

Pewnie skoro to napisałam, to zaraz któreś się obudzi (znowu brak mi emotki...).
), wczoraj pediatra uznała, że wszystko na dobrej drodze i mogę ich powoli wyprowadzać. Ubierałam Trzodę i siebie 20 minut (szybka jestem
), spacer trwał 35, a rozbierałam 10. Zarąbista rozrywka, ale i tak szczęśliwa jestem na maksa :-) Tylko jakiś urlopik by mi się przydał po dzisiejszym dniu (po raz pierwszy jestem cały dzień zupełnie sama z dziećmi, no i potrwa to długo, bo Małż wraca koło 19
- do tej pory zazwyczaj mama wpadała na 2-3h). No więc trzymajcie kciuki, żebym nie padła ;-) Może zaszaleję i nadrobię jakiś inny wątek? Albo nie, wybaczcie, ale raczej zjem śniadanie ;-)Dorotko czuję się bardzo dobrze w porównaniu do pierwszej ciąży.

Nie uwierzycie - MOJE DZIECI ŚPIĄ!!!Ubierałam Trzodę i siebie 20 minut (szybka jestem
),
Buziaki i tęsknię za częstszym bywaniem z Wami :*

my tez tesknimy:-)