reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Witajcie, wlasnie wrocilam od lekarza, moja niunia rosnie jak ta lala :tak: juz ma 680 gram. Wszystkie narzady sa odpowiednich rozmiarow, serduszko bije jak nalezy, jednym slowem wszystko super. Akurat sie obudzila w czasie badania-zaczela pukac do nas. Najfajniejsze jest to ze te kopniaczki to nie kopniaczki-na wlasne oczy widzialam jak pociagnela mi z lokcia:-D :szok: :-D Tak mi sie wesolo zrobilo, ze stwierdzilam ze musze sie pochwalic:-p :-) :-p :-)

reklama
Izka - ciesze sie bardzo i gratulacje! Dziewczyny tez ci pogratuluja ino teraz szreka2 ogladaja paskudy hehehe a ja im jawnie zazdroszcze TV.

;-)

Anni-dzieki. Ja z polskich kanalow mam tylko tvpolonie ale dobre i to. Szkoda ze nie dostalam zdjec dzisiaj to bym sie pochwalila ale i tak jestem zadowolona ze wszystko dobrze no i te lokiec byl genialny, heheh ;-)

Ja niestety tez polskiej telewizji nie mam...Nie mozna miec akurat w naszym bloku satelity bo psuje architekture:eek::eek::eek::eek:

Izka-super...To niesamowite widziec bijace serduszko i takie male lapki i nozki...wiem jaka jestes szczesliwa:-):tak::tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry