Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzięki dziewuszki kochane własnie zaczytywałam sie w porodach na wesoło. Niesamowicie się usmiałam
dorotka a pokaz co masz już tych mebelków pomyśl sobie że masz już coś a wiele z nas nic a nic. Uśmiechnij się. Mam nadzieje że spacerek się udał
my wczoraj bylismy na "dobrym Agencie" film bardzo dobry, na prawde mi sie podobał, ale wychodziłam z kina z ulgą bo 3 godziny to przesada, serio mowie. Ale gra aktorska niesamowita, obsada zreszta gwiazdorska, film na prawde ineteresujacy ale polecam do ogladania w domku, gdzie mozna wcisnac pauze i skoczyc na siusiu albo po kanapeczke
Sorga - dokladnie. Ja tez bylam. prawie sie posikalam. hehe zamiast o filmie myslalam o siusiu...a siedzielsmy w srodeczku i jakos tak nie chcialo mi sie przepychac w ciemnosciach - nie mowiac, ze nie chcialam stracic filmu :-)
w kinie nie byłam już ohohoooo...
za to wczoraj byłam na zaliczeniu ubezpieczeń i udało sie (9 osób na 36 zaliczyło więc cieszę się z 3) jeszcze dzisiaj poprawka z zarz i koniec sesji (o ile zdam, a łeb już mi pęka od nauki)
jola 2 tygodnie szybko zlecą
zaraz uciekam na egz ale mam stresa:sick: tragedia, niby umiem, a jak sobie tylko pomyślę o jakimś zagadnieniu, to stwierdzam, że nic nie wiem zobaczymy jak będą wyniki (pewnie za jakieś 2 dni); ale już wam nie truję i zmykam