reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Anielko, moje pytanie z poprzedniego postu widzę nie trafione:-(
Przykro mi z powodu Babci :-(
Nadal z całych sił Ci życzę aby ten los się w końcu do Ciebie uśmiechnął:tak:

reklama
Bylismy i wrucilismy z tym, ze jestem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:p.doktor osłuchala i stwierdzila ze jest ok i ona niesłyszy nic i dala mi odczuc ze sobie wymyslam ze Miki tak mocno kaszle-bo nie kaszlal jak bylismy w gabinecie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.i zapisala syropek i w czwartek na kontrole.aha nawet w gardlo mu nie zagladnela -Uwaga niema takiej potrzeby:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Dzagud-
co do strachu to nie ytak dawno jak wczoraj Miki ,ogladajac shreka 3 poraz 1000 zaczal plakac jak zobaczył statek i krzyczał be,be,be i dzis rano tez i powiedzial psiun (przesun),i jak widzi ze mam umyta glowe to krzyczy uuuuuuuu nieee chodzi o suszarke.

Anielko, strasznie mi przykro z powodu Babci.:-(Faktycznie, jakąś masz teraz czarną serię, ale przecież w końcu słonko zaświeci.:tak:
I współczuję przeżyć z ząbkiem. Połóż się rzeczywiście i staraj się przespać najgorsze. Zdrówka życzę Kochana! Trzymaj się.

Agik, no wepnę te zdjęcie, sorki.....:zawstydzona/y: Ale nie wymagaj za dużo - okularki odebrałam wczoraj wieczorem dopiero.:-p

Aniela bardzo mi przykro z powodu Babci:-( Na pocieszenie Ci powiem, że po burzy zawszy wychodzi słońce - czego Ci życzę.
Trzymaj się
Gusia jak to nie zjarzała mu w gardło?:szok::szok: Ja bym chyba poszła do innego lekarza:sorry2: Życzę Mikiemu dużo zdrówka i oby syrop Mu pomógł:tak:

Ostatnia edycja:
anielap-przykro mi z powodu twojej babci:-(nie zamawiaj sie,pomysl sobie, ze babcia teraz patrzy na was,moja babcia zmarła 4 lata temu miala 96 lat i tez mi bylo przykro ze sie z nia nie porzegnalam,ale czuje caly czas jej obecnosc:tak:trzymaj sie.:tak:

wiecie co tak sobie mysle ze wieczorem pojade z Mikolajem na pomoc wieczorowa,skubany spi mi jak kamien poszedł spac 13.30 a dochodzi 16.30. Tak mysle, ze sen mu dobrze zrobi:tak:a kaszel ma jak diabli.

Anielap jejku strasznie mi przykro z powodu śmierci babci, trzymaj się kochana, w końcu i u Ciebie zaswieci słoneczko;-).
Agik jak miło poczytac że lepiej u Ciebie, nie ma to jak cieszyć sie z drobiazgów od razu życie wydaje sie piękniejsze:tak:.
Gusia ja tez bym poszła do innego lekarza do czwartku mioże byc o wiele gorzej i bez antybiotyku moze się nie obędzie:no:.
Dzagud ja juz sie nie moge doczekac tego zdjęcia:sorry:.
Wiecie co poczytałam o tym napięciu mięsniowym i zgłupiałam nic juz nie wiem, ale Vaneska nie ma zadnych z objawów które podaja czyli zaciskanie piąstek, prostowanie nózek, robienie mostka, a nic juz nie czytam poczekam do wizyty u lekarza i wtedy zobaczymy:tak:.

Hej babeczki

Milo poczytac,tyle naskrobane:-)Tylko ja ostatnio mam glowe w chmurach nie wiem czemu i wszystko zapominam:baffled:Niewiele spamietalam:zawstydzona/y:Cos ze mna nie tak a moze jeszcze nie odreagowalam zakrztuszeniowego stresu:baffled:
No wiec po tych ceregielach Amelia nie chce lykac ani syropu na kaszel ani Citropepsinu i wogole nie chce pic:wściekła/y:Wiem ze zostal jej uraz tylko co tu teraz poczac bo kaszel dallej jest:-(Probowalam podawac strzykawka to tez wypluwa..no i juz wariuje od siedzenia w domu i maluje piekne obrazy nascianach:-D
Anielko-Twoja babunia nepweno jest teraz szczesliwa i nie ma juz zadnych zmartwien;-)Tuli tuli kochana.
A o osemkach to nic nie mowcie bo ja mam 4 do wyrwania poniewaz sa poza lukiem:baffled:I tez dziasla trza rozciac co by je usunac.Jam mam infekcje dziasla to psiocze ze wyrwe a potem zwlekam i tak bledne kolo sie zamyka:-p
Agik-kurcze szkoda Wojcia z ta alergia,szkoda ze to tak nie mozna kopnac w dupe takiego dziadostwa zeby sobie poszlo:angry:U nas tez ostatnio problemy ze spaniem w dzien;-)
Kotku-o napieciu miesniowym mozesz duzo poczytac na wczesniakach.Tam dziewczyny napewno duzo Ci powiedza bo prawie kazda miala lub ma z tym do czynienia;-)
Dzagud-boziu jak ja bym chciala zeby Amelus nawijala juz jak Madzia:sorry:Tak sie nie moge doczekac..

No wlasnie dziewczyny czy jest jakis okreslony wiek do ktorego maluszki powinny spac wdzien?????????No i zebym nie powiedziala w czarną godzine ale Amelka uwielbia sie kąpac i lubi myc glowke:tak:Kiedys marudzila troche przy splukiwaniu a teraz sie cieszy;-)
Gusia,Kingug-zdroweczka dla bąbelkow;-)
I zapmnialam reszte.Przepraszam:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
AnielaP tak mi przykro :-(

Elmaluszku z każdym dzieckiem inaczej, jak spokojniejszej natury, to długo może spać w dzień, a jak żywe, to już w wieku naszych łobuzów może w dzień wogóle nie spać ;-)

Gusia chyba musisz się wybrać do innego lekarza

Do góry