Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja sobie jeszcze zobaczę w sklepie Nexta u nas jak to wygląda i jeśli ceny będą takie jak na Allegro, to chyba skorzystam z usług Twojego Małża lub Anni (o ile się zgodzi). Chyba w weekend się przejadę, bo chcę i kombinezony obczaić (czy kupować od Izy), to przy okazji i te bluzeczki zobaczę.
Już myślałam, że dziś będę musiała wziąć wolne i iść do lekarza (bo Babcia jedzie na pogrzeb tej sąsiadki), ale rano wstała i było ok. Może to taka jednodniówka jak w zeszłym tygodniu u Madzi????
Zobaczymy, kazałam Jej, że jak się źle poczuje to ma Pani powiedzieć i najwyżej do mnie zadzwonią żeby Ją odebrać.
Wiadomo, i tak byśmy Jej pokoju nie zajęli, bo przecież nie wiadomo czy ta praca Jej podpasuje, czy da radę. Ale wtedy nie byłoby napalone w domu, i my byśmy się mogli "rozchodzić" na dwa pokoje, zamiast kisić się w jednym....

jedynie ma maskotkę, która kosztowała tylko 20 euro (wielkość 15 cm)
o bluzce, piżamce, koszulce można pomarzyć :-( ale se upatrzył skubaniec ;-) dobrze, że jeszcze Tomka wciąga ;-) zakup małej ciuchci nie jest problemem, a ile ma radości
tylko te ceny polskie ....

Wszystko Wam opowiem jak troszke nadrobie.
I od razu taka super wiadomość!!!
Rozumiem Cię doskonale że się denerwowałaś, ale widzisz, że było warto - teraz już wiesz że nic Ci nie grozi i wszystko z Tobą jest ok! Bardzo bardzo się cieszę i gratuluję dobrych wyników.

:-):-)
ale co się wstydu najadłam to moje 
pierwszy raz mi tak odstawił 

Cześć...
Biorę się za nadrabianie...
Wracam zaraz...
Nie wiem co jest grane z tym buntem przeciwspaniowym...
i super, że wyniki pozytywne ;-)
w normalnych okolicznościach skakałabym pod niebiosa, ale niestety dla mnie ten weekend jest zjazdowy :-( dzisiaj zajęcia od 14 do 20:30 :-( dobrze, że szefa naszej bazy nie ma ;-) już dogadałam się z kierownikiem, że na 12 pojadę odebrać Antonka i przywiozę go na bazę
posiedzę sobie z nim, przynajmniej czasu trochę z nim spędzę
a po pierwszej odrzucę do teściów i pognam na zajęcia ;-) tak se wymyśliłam ;-)
a na 18 żużel ... i kiedy spędzić trochę czasu z moimi chłopakami ... że też dałam się namówić na tą szkołę 
Że też Ci się chce? Mnie to już by kijem do nauki nie nagonił, za stara jestem i za leniwa.
No i na szczęście wszystko ok - wyniki w normie. Ufffff....