Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podobno 2 tygodnie przechodzone w miesiącu to już jest całkiem niezły wynik
Mnie to powala... No ale nie ma wyjścia. Kiedyś muszą to zaliczyć, mam nadzieję, że w miarę szybko się skończy...

Zajefajnie. Jeszcze sraczki i przemarszu wojsk nie było
Odpukać!!!
Nie zazdroszcze... i myslami jestem z Toba;-)

Dzagud ma orientacje bezbledna - recze Wam za to. Nio nio to taka wskazowka na przyszlosc. 
Przeszlam ze 20 bankomatow i nic. Nooo i pooo dlugich i wyczerpujacych telefonach do mojego banku w UK , do niby zgubionych firm od CC- okazalo sie, ze wsio gra. Odblokowali mi debetowa- wybralam kase. Zawal jeden lub dwa w miedzy czasie zaliczylam. CC's znalazlam potem i to 2 zreszta w tylniej kieszeni jinsow w ktorych bylam na naszej imprezie (nie dziwne, ze zapomnialam gdzie sa).
;-). Baardzo milusio. 

:-)
I odpoczynek mi "ucieka"...

Tak rano człowiek wstaje i ma wrażenie że ma kupę czasu i nic nie musi.
Ale nie martw się, to wrażenie baaaaardzo szybko mija.
Na razie nic nie ustalone z bardzo prostego względu - mój kochany Małżonek wczoraj znowu nawywijał i nie wiem co w ogóle będzie dalej...:-(Na razie nie chce mi się nawet o tym pisać, więc wybaczcie...:-(
a pewnie że się pochwalę, jak tylko uszyję
o ile coś wyjdzie

hehe, może schudnę przy okazji
bo trochę mu się nudzi, a będzie przyjemne z pożytecznym
ogólnie dobrze to znosi
to tak w ramach pochwalenia się kolejnymi zębiskami;-)
Kot okazało się jak zadzwoniłam "po przejściach", nieufny i nie dający się wziąć na ręce. No raczej do dziecka słabo się nadaje, co zresztą mi powiedziała osoba oddająca. W końcu mamy wstępnie umówionego kotka i prawdopodobnie odbierzemy w czwartek.
Wiecie, ja tak po prawdzie to też zawsze marzyłam o kocie i choć mam obawy, to może jakoś to przeżyjemy....
Jutro mam przynieść zapas majtek i rajstop i zaczynamy eksperyment.
Teraz też Magda ściągnęła pampera i mówi że chce majtki. No zobaczymy.
rano trzeba było auto odśnieżyć i jakoś dojechać do ZG na letnich oponach
jak mówiłam Maciejce, że czas opony zmienić (początek października) to mi wmawiał, że zdążymy
i oczywiście, nie zdążyliśmy 
rzeba podleczyć big aftę
w poniedziałek to płakałam patrząc na niego, kompletnie nic nie mówił, nic nie jadł ... a głodny był jak jasna cholera
nawet wziął sobie kromę suchego chleba i wąchał, ale z bólu bał się jeść
masakra! biedny, nacierpiał się trochę:-(pognałam do apteki po coś znieczulającego, jedynie tantum verde dla takiego malucha ... i chyba coś tam znieczula to tantum verde, bo w poniedziałek wieczorem dał sobie wstrzyknąć trochę mleka ... wczoraj duża poprawa, ale taka sinusoidalna - raz dobrze, raz źle ... ale przynajmniej już coś jadł, nawet mleczo wieczorne wytrąbił ;-) dzisiaj został z moją mamą, jutro wraca do żłobka ;-) 
mnie tyż w poniedziałek strasznie bolałaboli mnie głowa, więc dużo nie napiszę, idę Was poczytać.

już kilka tysięcy zostawiliśmy w banku
jeszcze trochę musimy zapłacić i dostaniemy klucze do mieszkania
ciekawa jestem za co je wykończymy
dobrze, że w tym roku moja firma ma duże zyski ;-) ponoć barbórka ma być cholernie przyzwoita
cieszę się, teraz każdy grosz ma dla nas znaczenie
może wezmę dodatkowo pożyczkę w pracy, z kasy pożyczkowo - zapomogowej ... takiej bez oprocentowania, więc warto skorzystać ;-)