Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kciuki za Ciebie i Zygusia!
I jeszcze ma swoje zdanie, swoje preferencje i wie najlepiej
Ręce opadają... ;-)

skurcze się pojqawiają ale sporadycznie, wkurza mnie strasznie, że muszę leżeć, wstaję tylko do toalety i pod prysznic. No i niestety wszędzie zabieram ze sobą stojaczek z kroplówką 

wiesz że z rozwarciem i skurczami to można jeszcze przenosić ..
) Mam nadzieję że cię za jakiś czas wypuszczą na leżenie w domku

a dziś jak zapytałam, to lekarz krótko skwitował, że łatwo odstawić i urodzić
no wkurzył mnie strasznie
ale chociaż Jacek spokojnie by sobie do szkoły chodził 

), nawet koszule mi pierze
;-) tylko przez to wszystko nie wiem czy zdążymy z remontem
bo na to tylko weekendy zostają 

I szaleństwo totalne z dziewczynami.
Jest naprawdę strasznie łagodne kocię, choć jeszcze ciężko przestraszone. Mimo to dzielnie chodzi i zwiedza nowy domek. Już nam zdążyła napędzić strachu bo... gdzieś zniknęła.
Przeszukaliśmy całą chałupę, a wiecie że dużo do szukania nie mamy. Wołamy, szukamy i nic... W końcu okazało się że kotka urządziła sobie łóżko ... w wielkiej donicy z draceną u Teściowej w pokoju. Zwinęła się w kłębek na dnie donicy, kwiat ją przykrył i szukaj wiatru w polu...
ale powiem ci, że juniorskie żarcie kupiłam jedynie w promocji w biedronce (za 4 saszetki cena 3,69), a tak kupuję mu karmę dla dorosłych kotów 
i do ogólnych szaleństw ;-)
wreszcie doszły ;-) mam już problem z głowy i spokój ;-)
), jeszcze tylko logo jakieś wykombinuję, poedytuję trochę i będzie git ;-) dziękuję Szopka! jesteś boska