Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzień dobry.
Ja tak tylko wpadłam się przywitać i dalej zmykam do garów, potem z Miśkiem na dworek a wieczorkiem na konie jadę. Zaczęłam w zeszłym tygodniu i przez 5 dni tak mnie napierdzielało wszystko, chodzić nie mogłam, że o tyłku nie wspomnę
Toska, gratulacje. Kajetanku witaj na świecie, czekamy na Twoje fotki Dorotka, ogromnie się cieszę, że Fasolinka zdrowa, spokojnej ciąży już do końca życzę Blanes, miłego wypoczynku.
Lecę, dziś kapuśniak i fasolka po bretońsku = same się domyślcie
Mamusia moja przylatuje w piatek to moze bedzie mi dane popisac i podczytac bo przy tesciowej musze trzymac faon...kazde nieautoryzowane siedzenie i nic nierobienie jest rejestrowane i wykorzystane przeciwko mnie hihi ale nie rozwijam watku tutaj,moge byc inwigilowana
Tosia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gratki oooodgromniaste!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ciesze sie jak glupia!Buzi:***
wiesz co Gosiu jeszcze w sumie nie ustalone
mnie osobiscie strasznie podoba sie ninka,tylko malza jak narazie przekonac nie moge
jemu tak pol na plo aleksandra,ale ola to takie oklepane(olla nie bierz tego do siebie),ale juz jedno takie imie wybralismy czyli julka,teraz cos innego bym chciala,no ale zobaczymy kto kogo do czego przekona
a jak tam Liwka