reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Dzagud no jakaś powalona ta baba!!! :wściekła/y: Dobrze że się nie dałaś i jesteś zapiasana - niech swoje frustracje wyładowuje na aerobiku a nie na pacjentach!

Dorotka pozdrów Sorgę i przekaż że za nią tęsknimy... Mam nadzieję, że w domku te nogi zaciska, nie w szpitalu...

Od poniedziałku wróciłam do pracy ale chyba nie na długo... Jestem strasznie zmęczona - po prostu lecę na pysk :baffled: Do tego włączyła mi się notoryczna zgaga i zaczęły puchnąć dłonie (mały pikuś) i straaasznie kostki u nóg :szok: Wyglądam jak nadmuchana - z chudymi kolankami, chudymi stopami (mam szczupłe) i wieeelkimi balonami pomiędzy :szok: :szok: Co z tym można zrobić? Oprócz leżenia - bo to ciężko wykonać przy biurku ;-)

Cześć Dziewczyny, życzę wszystkim dużo zdrówka przede wszystkim Sorga uważaj na siebie:tak: . Esia niestety nie umiem ci pomóc:-( .
Ja też się dziś odmeldowuję zaraz wyjezdżamy odezwę się jak juz podłączymy internet w Polsce.
A to życzenia dla was:

Zatem Staropolskim - obyczajem, dużo szynki życze z jajem,
niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Święta to jest czas
wyżerki, porzućcie wszystkie swe rozterki. Niech to będzie czas uroczy,
życzę wszystkim miłej Wielkanocy :)

bckgrdsrv.aspx
tr.gif

Buziaki dla Was:-) .

sms od Sorgi

dzięki:)wy tez dbajcie o siebie.odezwe sie wkrótce,Eryk przesyla kopniaki cioteczkom

napisalam tez eska do Blanes i mam Was UCALOWAC od niej

Kotek to szerokiej drogi i szybko podlaczaj net lub wracaj do nas
buziolki:-)

reklama
dziewczynki

dzis napisala do mnie Sorga
nie bedzie narazie jej na forum
ma juz rozwarcie na 1,5 cm
i musi duzo lezez i zaciskac nogi:tak:
zeby maly Eryczek jeszcze podrósl troszke
jestesmy w kontakcie
jakby cos to napisze

Monia jeszcze sama siebie nie cytowalam ale to specjalnie dla Ciebie,a napisalam to strone wczesniej na samym dole
wystarczy dobrze doczytac:tak::tak::tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry