asylan
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
hehe Sorga tez kiedys mnostwo czytalam a teraz..... kupa!!! choc jak mam na necie posiedziec i Was poczytac jak Cyrylka spi to jakos nie gubie watku 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
A tak przez miesiąc się nie mogłam doprosić
No i rzecz jasna codziennie marudzi: "Weź no kobieto spakuj już tę torbę do szpitala, proszę cię"
Normalnie uśmiałam się 
No i rzecz jasna codziennie marudzi: "Weź no kobieto spakuj już tę torbę do szpitala, proszę cię"Normalnie uśmiałam się
![]()
. Pewnie sami nie mieliby pojęcia co w taką torbę spakować, mój na pewno wziąłby wszystko co potrzebne tylko że nie do szpitala np. krem do opalania
hihi.
.Oni to mają chyba jakiś syndrom "niespakowanej torby" bo każdy się tego obawia i pospiesza żone żeby tylko spakowała tą torbę. Pewnie sami nie mieliby pojęcia co w taką torbę spakować, mój na pewno wziąłby wszystko co potrzebne tylko że nie do szpitala np. krem do opalania
hihi.
Anula pewnie że Cię nie wyrzucimy z czerwcówek bo jest tu już nas sporo które zamiast w czerwcu mają rozdwoić się w maju.
No i wyobrażam sobie co by w niej było jakby on pakował: kawałek moej półki z ciuchami + jedna szuflafda komody z ciuszkami maleństwa

Chyba mi glowka napiera na szyjke. Skurczy zadnych nie mam ale to napieranie jest srednio przyjemne i czasem pobolewa...Czy myslicie, ze od tego moze zaczac skracac sie szyjka? Ja nie mam nic przeciwko rodzeniu po 37 tc, bo ciezko juz strasznie

ale jak moja sytuacja ma tak wygladac - to ja dziekuje, wychodze...

jest tak wtedy kiedy mama na to pozwala. Dzieci to mali terroryści, którzy badają teren: Co im wolno, a co nie. Oczywiście w grę wchodzi też temperament, ale przede wszystkim najważniejsze jest ustalenie granic. Dzieci muszą wiedzieć co im wolno, a co nie i wtedy są najszczęśliwsze, bo nie czują się zagubione