asylan
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
hehe Sorga tez kiedys mnostwo czytalam a teraz..... kupa!!! choc jak mam na necie posiedziec i Was poczytac jak Cyrylka spi to jakos nie gubie watku 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i rzecz jasna codziennie marudzi: "Weź no kobieto spakuj już tę torbę do szpitala, proszę cię"Normalnie uśmiałam się
![]()
Oni to mają chyba jakiś syndrom "niespakowanej torby" bo każdy się tego obawia i pospiesza żone żeby tylko spakowała tą torbę. Pewnie sami nie mieliby pojęcia co w taką torbę spakować, mój na pewno wziąłby wszystko co potrzebne tylko że nie do szpitala np. krem do opalania
hihi.
Anula pewnie że Cię nie wyrzucimy z czerwcówek bo jest tu już nas sporo które zamiast w czerwcu mają rozdwoić się w maju.