reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dziewczyny nie martwcie się, pocieszę was: szkodliwe promieniowanie jest ZA monitorem (z tyłu) i dotyczy to chyba tylko starszych modeli kompów:tak:
Tak przynajmniej mówili u nas na szkoleniu BHP
Zatem nie należy siadać za kompem :-)

reklama
Pomysł z stoliczkiem 'nałóżkowym' bomba. Chyba nabędę podczas kolejnej wizyty w I

Co do kompów - przepis o 4h wziął się z czsów kiedy były monitory CRT (czyli z kineskopem - jak telewizor). I właśnie wynikało to z promieniowania. Niemniej jednak mimo że weszły w większości monitory LCD podtrzymano w prawie pracy te 4 godziny - wydaje mi się że raczej z rozpędu. Tłumaczy się to jednostajną siedzącą pozycją, ale przecież jest tyle zawodów gdzie trzeba siedzieć (choćby kasjerka) a pracuje się 8.

Ja chciał nie chciał siedzę cały dzień. Najpierw praca, potem forum :-D

Hej . ale tu cisza ,nikt nic nie napisał od wczoraj ,ja pózniej zdam relacje co u mojej kruszynki -papatki:-)

Z moich obserwacji widzę że każda z nas ma lenia totalnego albo wogóle jest zajęta. Ja to pierwsze i dlatego żadko zaglądam;-p może w II trymestrze będę miała wiecej werwy hehe. Trzymajcie się Mamusie-buźka

Ja pracuję na dwa etaty, więc jestem strasznie zalatana. Oprócz tego wszystkie obowiązki związane z domem i synem też na mojej głowie. Mąż go tylko kąpie i spać kładzie co drugi dzień. Wchodzę na forum ze dwa razy dziennie, ale najczęściej nie mam siły żeby pisać.
Ale muszę się pochwalić, że jestem po rzomowie w pracy. Szef pogratulował, ale zachwycony na pewno nie był (oczywiście nic nie powiedział). Strasznie mi ulżyło;-)
Ale żeby nie było za dobrze, to znowu się przeziębiłam. Mam straszny kaszel :-(

reklama
Ja sie jakaś dziwna zrobiłam :( nic mi sie nie chce z tych rzeczy co mi sie zawsze chciało, wogóle mam jakiegoś lenia. Juz nie śpie tyle ale przysiegam że nic ale to nic mi sie niechce, nawet włazić na forum, praca to chyba aktualnie szczyt moich mozliwości.
Tak jak wy też czekam na II trymestr czyli urzadzanie gniazda czyli duuuzo duuuuzo energi i jeszcze wiecej dobrej woli.
Pozdrawiam czerwcóweczki

Do góry