Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

.Kurcze nie wiem dlaczego, może spróbuj przez ten link http://picasaweb.google.pl/MaksSzwabowski/MaksPierwszeTrzyMiesiCeZNamiAha nie wiem czemu ale nie moge obejzec zdjec Maksia,probuje od wczoraj buuuuuu...

Esiu - najpierw chciałam wdrozyć rytuał. Wyszło beznadziejnie - nie dość że Zosia chciała po kąpieli do cyca (dodam że nie chciała sie tak usypiać bo nie była do tego przyzwyczajona na szczęście - po prostu była głodna) to jeszcze w dodatku wymyśliłam puszczanie jej na cd kołysanek - jak później odkryliśmy właśnie to nie pozwalało jej zasnąć.Efilo jeśli możesz, napisz proszę jak zastosowaliście rady z "Języka..." odnośnie zasypiania Zosi? Pisałaś, że po 3 dniach się wdrożyła. Mogłabyś napisać bardziej szczegółowo? I czy to dotyczyło tylko snu nocnego, czy też drzemek w dzień? Dzięki :-)
)
Już lepszy ten kiddopopotamus czy jak się to nazywa (te takie specjalne otulacze).