Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kotku, ja Maksowi daję na noc butlę (to taki mój mały egoizmBlanes zazdroszczę tego piwka, ja póki co raczę sie karmi;-). A po tym piwku karmiłas cycem czy odciągnełas wtedy pokarm?
;-)) i przez to, że wypada mi to jedno karmienie to skusiłam się na piwo. Nie odciągałam, rano karmiłam normalnie, ale jeśli byś miała ochotę na piwko to wypij je zaraz po karmieniu a pokarm z kolejnego odciągnij i wylej (a wydaje mi się, że jak wypijesz jedno piwo, a niunka będzie spała kilka godzin, to też się jej nic nie stanie jak nie odciągniesz
).Co do pomocy M, to w zeszłym tygodniu miał urlop i rano wstawał uszykować Juniora do szkoły, w tym czasie ja w łóżku karmiłam Maksia, po karmieniu zabierał małego, a ja dosypiałam :-) jak wstawałam to kawka już na mnie czekała, a Maks przewinięty i przebrany, często już drzemiący słodko w łóżeczkuZ tym przebraniem to pod warunkiem, że wieczorem uszykowałam ciuszki ;-).
. Mój się zalicza do pielucho-płochliwych :sick:, jak kupa w majtkach to od razu mnie woła "Matka pomocy", ale tak ogólnie to nie mogę narzekać, przynajmniej lubi się z Maksem bawić
.Esia wiiiiiiitttttttajjjjjWróciłam (choć chyba nikt nie zauważył, że mnie nie było ;-))

hihi, nasz też przyjechał z BułgariiWidzę że powspominałyście troszkę - to ja tylko napiszę, że rok temu, nasz Piotruś już od 2 dni BYŁPrzywieźliśmy go sobie z wakacji w ciepłych krajach - polecam
![]()
, tylko coś za blady jak na Bułgara....Olla nie płacz, będzie dobrze, mnie też wypadają i też mam zakola, a kucyk taki cieniutki mi się zrobił, że muszę go trzy i nawet cztery razy gumką wiązać, choć wcześniej wystarczyło dwa razy :-(. Jeśli masz możliwość kupienia u siebie Loxonu, to spróbuj, mojej koleżance bardzo po ciąży pomógł.C
Ja mam giga dolka,placze calymi dniami...moze to nie jest powod wystarczajacy ale baaardzo mnie to dotknelo-nie wspominalam Wam wczesniej ze wlosy zaczely mi wypadac bo po ciazy to raczej normalne...mi wypadly do lysego:-( na zakolach nie mam nic(taki duzy obszar jak dlon),musze chodzic w chusteczce na glowie,bylam u lekarza i powiedzial ze to trzeba przeczekac...czekam,lysieje i zalamuje sie coraz bardziej.Wkleilam bym wam zdjecie ale sie wstydze.Wyglada to strasznie,ale teraz juz nikt nie ma watpliwosci ze Amelka jest moja coreczka(lysolek mj slodki)

Na Ciebie zawsze można liczyć