E
efilo
Gość
Efilo, Ty już w domu?
Kochana. Ja w domu to się melduję punkt 15 na papu

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Efilo, Ty już w domu?

BLANES gratuluję, gratulujęnowe wąteczki cud - miód
ale mnie gdzieś wcięło :-
frown: to może wykorzystam okazję i dasz mi władzę dostęp do galerii ?? ciekawi mnie jak wyglądacie i wy. i wasze pociechy
![]()

Miałam w komórce profil "Piotruś śpi" - jakoś nie udało się, by był aktualny 
:-)
.
.
:-).kto mu wypaplał?kachasek takich rzeczy NIGDY nie wolno mówićMiałam w komórce profil "Piotruś śpi" - jakoś nie udało się, by był aktualny
Dzieciaki mają radar na tryb dokonany w tym kontekście ;-)

ja nie potrafię myśleć w dzieńKachasku powodzenia, mnie o tej godzine to już się myślenia wyłącza.

koncertowoKachasku nie pisałaś jak Michas ostatnio zniósł drogę?
tzn było ok, dopóki nie przyszła szarówka, więc ani nie mógł się bawić, ani nie chciał spać, więc wył
w końcu wył z głodu, ale jakoś daliśmy radę (dzięki Bogu wzięłam modyfikowane) i spał już do końca (czyli krzyków w jedną str jakieś 1,5 godz, w drugą 1 godz a jechaliśmy ok 11)
.
postoje mniej więcej co 2 godziny na ok 0,5-1 godz w zależności od potrzeb. jak wracaliśmy to w krytycznym momencie przejechaliśmy 100km w ciągu 2 godz (zaliczyliśmy 3 parkingi pod rząd) ale ogólnie nie było aż tak źle. w marcu kolejna wyprawa
mam nadzieję, że będzie ok
)