elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Szopka-dziekuje ale jeszcze tle przed nami ze jakos nie moge przestac myslec.Postaram sie wziac w garsc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-) Wczoraj sprzedałam go na pół dnia mojej mamie (która akurat miała wolne, bo normalnie to babcia pracująca jest), posprzątałam sobie w domku, założyłam nowe firaneczki w sypialni, ugotowałam obiad i po prostu miałam "wolne" od mojego smyka. I jak wrócił od dziadków (cały dzień na dworku, a paznokcie czorne jakby z dziadkiem cały ogródek przekopał) to padł ok 20.30 i spał grzecznie do 7 rano. I ja się wyspałam i jest ok;-)
Mam pytanie - co bezpiecznego dla dziecka można zastosować przeciw owadom? (na skórę dziecka) Często chodzimy teraz wieczorami po dworze i coś już Czarka zdążyło uchlać w policzek.![]()
żyłka pulsowała mi jak jasna cholera
tylko czerwcówki tutejsze nie śmigały, inne stronki ładowały się, mogłam posty wysłać 

a czerwcówkoland ni chu chu 
i siedzieliśmy generalnie tylko w czwórkę
i czekaliśmy na dane z Krakowa, których oczywiście nie dostaliśmy, a bez nich nie możemy zabrać się za robotę
tak więc same rozumiecie, że należało przepszeperać neta ;-) ku rozpaczy męża znalazłam sobie aparat, który chcę kupić
biedny ten mój mąż ze mną ;-)
bo wiecie, mi jedynie 2 dni przysługują, bo to przecież pierwsza praca. Ale sekretara mi mówiła, że po umowie w lipcu dostanę pełen urlop awansem
czyli będę mogła gdzieś z mężulkiem i Antonkiem wyjechać
czad!
buziole dla Amelci 
I "chyba" praca też nie najgorsza ;-)

Natomiast dopadają mnie różne lęki związane z tym, co będzie zimą, jednak to pewnie typowy objaw ciąży ;-) (poprzednio jakoś mnie ominął, jak pozostałe...)Albo jest szczęsliwy na urlopie wychowawczymAle śliczna pogoda!!
Zaczyna się okres kiedy człowiek żałuje że pracuje w zamknietym budynku![]()

oj taaaaaaaaaaaakAlbo jest szczęsliwy na urlopie wychowawczym![]()

;-)
jak spacerek?
o co chodzi z lekami i zimą?