reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Elmaluszek trzymajcie sie dzielnie dziewczyny!!!
Gingeros witaj :-) Milo Was usłyszeć :-) Pokazuj zdjęcia Antonka slodkiego!

reklama
Elmaluszku - no Wreszcie! Ja czekalam na Sms-sa od ciebie i tu nic:-((pewnie zajeta bylas):tak:
Juz myslalam, ze cos baardzo zlego czy cuss...

Kamienie jak nie duze to powinny sie wysiusiac...:sorry2:ojjj, dopajania Amelki nei widze niestety:no:...racja)
Hmm...Mam nadzieje, ze sie uda i na tym sie skonczy!!!
Caluski Caluski i wracajcie zdrowo szybko do domku. :tak::sorry2:

Anni kochana ja psalam Ci smsy i dziwilam sie ze sie nie odzywasz:wściekła/y::wściekła/y::szok:.Teraz Ewa mnie uswiadomila ze jak G uzywa polskiego numeru w anglii to powinnam dodac +48 przed numer.Ale babola szczelilam.A takie Ci relacje zdawlam po 4 smsy na raz.:-D:-D:-DOj od jutra pisze jak nalezy.:-p

Elmaluszku pomyślnych wyników życzymy. Wszystko będzie dobrze:tak:

Najlepsze życzenia dla jedenastomiesięcznego Michałka i Stasia:tak:

Jolka jak zdrówko u Maksia. Pewnie wszystko już jest dobrze:tak:

Jola dla Maksia dużo zdrówka, no i dobrze że wieści od neurologa są niezłe :tak:

Elmaluszku
trzymam kciuki za wyniki badań Amelki.Trzymajcie się dzielnie

Gingeros miło się czyta twoje relacje odnośnie pracy :laugh2:

Mojemu milusiowi też rosną trzy zęby na raz i chyba z ich powodu jeden dzień gorączkował i robi brzydkie kupki, poza tym jest cudowny, kochany i rozkoszny;-):-)

Jola dla Maksia dużo zdrówka, no i dobrze że wieści od neurologa są niezłe :tak:

Elmaluszku
trzymam kciuki za wyniki badań Amelki.Trzymajcie się dzielnie

tego życzę i ja :tak::tak::tak:

Mojemu milusiowi też rosną trzy zęby na raz i chyba z ich powodu jeden dzień gorączkował i robi brzydkie kupki, poza tym jest cudowny, kochany i rozkoszny;-):-)

a ja z ręką na sercu nie mogę powiedzieć, żeby ostatnio Wojtuś był cudowny, kochany i rozkoszny. Jest zupełnie na odwrót :zawstydzona/y::-(
Normalnie nie wiem co się z nim porobiło. Od rana tylko marudzi i marudzi, jest bardzo płaczliwy, nie można go zostawić samego w łóżeczku bo awantura murowana. I nie jest to jakieś chorobliwe marudzenie tylko takie złośliwe bardziej, żeby cały czas zwracać uwagę tylko na niego:baffled: I jest strasznie niegrzeczny przy przewijaniu (ale to pewnie nie tylko on:dry:), ostatnio nie jestem w stanie mu sama zmienić pieluchy tak się wije i ucieka, więc często z tej bezsilności puszczam go na golasa, by za chwilę i tak za nim biegać z pampersem, żeby my dupka nie zmarzła:dry: Ostatnio w nocy jak go przewijałam tak się darł, że teściowa się na dole obudziła i zastanawiała czy go nie bijemy czasami :baffled::dry:
I nie wiem czy to ja mam jakiś kryzys czy cuś, bo serio nerwy mi puszczają. Dodatkowo na badania się wybieram i wybrać nie mogę bo CIĄGLE chodzę zmęczona, jestem wkurzona, niewyspana (bo się dziecię budzi w środku nocy i dalej biegać w łóżeczku, albo się drzeć i marudzić), wyglądam fatalnie:-(. W domu ile bym nie sprzątała to ciągle bałagan:wściekła/y:, a mąż jeszcze ma fantazje jakieś typu, żebym czasem szpilki założyła + spódniczka (czego nie cierpię) i pewnie by chciał żebym w ogóle taką super odwaloną laską była, a co wieczór seksik najlepiej kiedy ja czasami wieczorem jestem w stanie tylko zęby umyć i paść :zawstydzona/y::szok::-(
A poza tym mam pisać pracę mgr...ta yhy, kiedy ja nawet kompa nie odpalałam od kilku dni bo nie miałam czasu i siły.
Czy może jestem sama w tych swoich narzekaniach??? I od razu przepraszam za marudzenie. MUSIAŁAM się wygadać:zawstydzona/y:

reklama
Do góry