Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ojjj, dopajania Amelki nei widze niestety
...racja)

.Teraz Ewa mnie uswiadomila ze jak G uzywa polskiego numeru w anglii to powinnam dodac +48 przed numer.Ale babola szczelilam.A takie Ci relacje zdawlam po 4 smsy na raz.

Oj od jutra pisze jak nalezy.

:-)Elmaluszku pomyślnych wyników życzymy. Wszystko będzie dobrze
Najlepsze życzenia dla jedenastomiesięcznego Michałka i Stasia
Jolka jak zdrówko u Maksia. Pewnie wszystko już jest dobrze
Jola dla Maksia dużo zdrówka, no i dobrze że wieści od neurologa są niezłe
Elmaluszku trzymam kciuki za wyniki badań Amelki.Trzymajcie się dzielnie

Mojemu milusiowi też rosną trzy zęby na raz i chyba z ich powodu jeden dzień gorączkował i robi brzydkie kupki, poza tym jest cudowny, kochany i rozkoszny;-):-)
:-(
I jest strasznie niegrzeczny przy przewijaniu (ale to pewnie nie tylko on
), ostatnio nie jestem w stanie mu sama zmienić pieluchy tak się wije i ucieka, więc często z tej bezsilności puszczam go na golasa, by za chwilę i tak za nim biegać z pampersem, żeby my dupka nie zmarzła
Ostatnio w nocy jak go przewijałam tak się darł, że teściowa się na dole obudziła i zastanawiała czy go nie bijemy czasami 

, a mąż jeszcze ma fantazje jakieś typu, żebym czasem szpilki założyła + spódniczka (czego nie cierpię) i pewnie by chciał żebym w ogóle taką super odwaloną laską była, a co wieczór seksik najlepiej kiedy ja czasami wieczorem jestem w stanie tylko zęby umyć i paść 
:-(