reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

joluś ja w vero modzie kupiłam, ale u nas w centrach handlowych generalnie wyprzedaże, znaczy we dwóch dziś byłam i było po 50% zniżek, a jutro do nomi jadę zasłony kupić bo tam wyprzedaż 70%!!!

reklama
Cześć Dziewczynki. Witam po świętach :-)

Ja mam spodenki właśnie z taką skarpetą pod biust - super wygodne. Podobno mają jedną zaletę w stosunku do krótkiej sklarpety - nie zwija się i nie opada (prawda, ale nie wiem jak to jest jak jest krótka. Tzn. mojej przyjaciółce opada ta krótka ale sama nie sprawdzałam)

pozdrawiam wszystkie czerwcówki :D
przyszłam tutaj popatrzeć co i jak na tym forum słychać dzięki efilo :D
normalnie jestem na forum e-mama, gdzie jest kupa fajnych i wygadanych mam, ale tu u Was ponoć mniejszy ruch i intymniej :D
no i zawsze nowe twarze mozna poznać :D

Krótka skarpeta nie opada jak się zawiąże sznureczek, który jest na końcu. Kwestia wprawy. Też na początku miałam wrażenie, że wszystko mi zaraz spadnie :-) i w pracy ubaw będą mieli :tak:

Wstałam wreszcie :-)
Dzień dobry wszystkim.

Jolu, ale ta biedrona zasuwa u Ciebie :-D

Pirzonku jeszcze mi brakuje tej ślicznej panny młodej na avatarku :tak:

reklama
Do góry