reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

hello dziewuszki, tez juz słyszłam o limitach ale Religa jak sie odwiedział to byl oburzony więc miejmy nadzieję że wszystko bedzie miało dobry koniec:)

reklama
Ja czytałam, że od razu tego samego dnia zdementowali tę informację. Mam nadzieję, że głupi pomysł został zaduszony w zarodku i nigdy więcej nie wróci :baffled:

a mnie tak strasznie smutno dzisiaj:-:)-:)-(

mezulek chorutki(faszerowałam go lekami),a i tak do pracki musial pojsc

no i zostałam sama na całą długą noc:-:)-:)-(

uuuu biedna Dorotka :-(, mojego M. też nie ma ale to dlatego, że dostał dziś wychodne na pifko z kumplami :tak:, a co niech się nacieszy tymi ostatnimi chwilami, hehehe :cool2:

Witam Panią Sorgę. Czy to już zawsze tylko na weekendy Pani z nami będzie?:confused::eek: Pani się nie odkopie z tych wszystkich postów:-D:-D:-D.

mój monio wrócił z temp 38,5 niezle co jak to zobaczylam to rece zalamalam,dostal aspirynke,wit.c musującą,polopirynke s i kazalam mu isc spac,jak tak dalej pojdzie to podjade po jakis antybiotyk dla niego,przerazona jestem zwlaszcza ze nie chcialabym zarazic siebie i dzidziorka,juz wczoraj najadlam sie czosnku,i chyba dzis czeka mnie powtórka z rozrywki

Szanowne Panie,

Uprzejmie się chwalę, że od dwóch godzin mozna mi postawić mgr przed nazwiskiem, czyli jak mówi mój mąż, jestem dyplomowanym magazynierem:-D. Boże jaka ja szczęśliwa jestem! Choć chyba jeszcze do końca to do mnie nie dociera.

Przyłączam się do gratulacji!!!!!! :-)
Troszkę dawno mnie tu nie było, aż wstyd.... Nasz ślub się udał, było jak z bajki!!!! A ja czułam się jak prawdziwa księżniczka ze swoim ukochanym księciem..... eh.... bajka!!!! za chwilkę dorzucę foteczki do galerii brzuszków, bo już co nieco mi się pojawiło :-) a tak ze statystyk- +6cm w biuście, +5 w pasie, w biodrach minus 4. przed ciążą ważyłam 74kg, w pierwszych 2 mies. schudłam ponad 6kg, a obecnie ważę "już" 70,5. to chyba tyle ;-) w środę idziemy na usg. może zobaczymy, kogo noszę? :-)

reklama
Dzaaaaguuud, no normalnie dumna jestem :tak: gratulacje.
Liczę że też dołączę do grona dyplomowanych magazynierów za jakieś dwa miesiące :-D

Do góry