reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dzagud - gratki wielkie

Blanes - ja też liczę na takie rozwiązanie sprawy. Ale jak się nie zabiorę za pisanie to samo się nie obroni :baffled: :-D

reklama
Dzięki Dziewczyny:happy2:. Wierzę, że Wy także już wkrótce dopniecie swego.
A tak przy okazji pomyślałam, że ponieważ robię porządki i wywalam całą szkolną makulaturę, to chyba zrobię listę książek, które pokupowałam sobie na czas studiów i które raczej już mi się nie przydadzą. Może któraś z Was będzie chciała - oddam w dobre ręce, bo nie mam gdzie trzymać. Czy któraś z Was ma coś wspólnego z zarządzaniem i ewentualnie reflektowałaby na takie kniżki?

musze Wam napisac bo jest mi bardzo zle

mój mężulek ma nadal tempke,teraz 38,9,ta angina sie chyba nie skonczy

na dodatek w nocy pogotowie zabralo moją babcie do szpitala,

sorki za smutasy ale jest mi bardzo zle:-(

oj Dorotko trzymaj sie kochana!!! takie przezycia to za duzo jak na raz :(((((( no i tez bierz jakies czosnki i miody zeby sie nie zarazic!!!

dzagud gratulacje!!! jak sie czujesz z tytulem przed nazwiskiem. ja sie w sumie czulam nijako. niby ulga ze juz koniec ale tak jakos... nie wiem niemrawo.... moze jakas inna jestem

niuni to super ze sie wsjo udalo. zdjecia brzuszka widzialam ( a wlasciwie braku brzuszka) a wklej moze jakas fotke ze slubu. zawsze mnie interesuja sukienki - takie zboczenie chyba ;)

Dorotko, wiem jakie to trudne, bo mnie też wychowali Dziadkowie i mój Dziadek zmarł w maju zeszłego roku:-(. To był powód dla którego pół roku temu przeprowadziliśmy się do mojej Babci. Trzymaj się kochana.

Asylan - ten tytuł przed nazwiskiem nic mi nie daje, poza satysfakcją, że wreszcie koniec!!! No i moja Dyr. stwierdziła wczoraj, że firma musi jakiegos szampana postawic. Poza tym, nawet na kawałek podwyżki nie mam co liczyć.

Niuni - popieram prosbę Asylan o zdjęcie ze ślubu. Też to lubię!:-D

Wiatam Cie Serdecznie .piszesz Cos O Ksiazkach Ktore Ci Sa Nie Potrzebne Z Zarzadzania.ja Własnie Jestem Na 2 Roku Studiów Zarzadzania I Marketingu I Wlasnie Ucze Sie Na Egzaminy.jesli Naprawde Ci Sa Nie Potrzebne Te Ksiazki To Ja Byla Bym Nimi Zainteresowana.do Porodu Zzostało Mi 2,5 Tygodnia I Poiwem Ci Ze Juz Nie Moge Sie Doczekac,jesli Mozesz To Odpisz Jakie To Ksiazki.pozdraiwm

Katarzynko, mam kilka pozycji, ale podam Ci dokładnie nazwy i autorów po 18tej jak wrócę do domu. Z tego co pamiętam mam którąś ekonomię (makro lub mikro) Begga, drugą Nasiłowskiego oraz pracę zbiorową na temat technik zarządzania pod redakcją Duchniewicza. Tak jak mówię, dokładną listę dołączę wieczorem.
Pozdrawiam i powodzenia.

reklama
to i ja się do prośby mogę dołączyć :-) zarządzanie to mój konik. Jak coś Wam mało przydatne, to się polecam jako odbiorca ;-)
wieczorkiem wkleję fotki ze ślubu.

ps. kiedy najlepiej robić usg 3d?

Do góry