reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Ja wytrzymałam jeden dzień bez słodyczy, wrrr wczoraj zaliczyłam pół tabliczki czekolady. Dostałam drgawek na widok słodkiego i autentycznie myślałam, że zemdleje jeśli nie wtrząchnę czegoś :tak:. No cóż wszystko mi mówi, że na własnym ślubie będę tłuściochem :baffled:.

A kiedy ślub? Bo może na kurczaku? ;-)

Ja wczoraj zeżarłam prawie całe opakowanie ptasiego mleczka :zawstydzona/y: Jakoś tak "miękko wchodziło" :zawstydzona/y:

jejku dziewczyny ale wam zazdroszę. Ja mam w domu pełno słodkiego, cukierki, ptasie mleczko i chyba ze 30 czekolad i niestey nic mi nie smakuje :zawstydzona/y:. Słodkiego nie jem prawie wogóle. Jeden cukierek dziennie dla podtrzymania poziomu cukru i koniec.

Ślub mamy 10 marca, to już nie długo ale wystarczająco, żeby się utuczyć na prosiaka (a propos to o co Esia chodzi z tą kurą? Nie zqmałam :-)) Na szczęście to tylko cywilny i z najbliższą rodziną, ale i tak chciałabym jakoś przyzwoicie wyglądać.

Nie ma lekko, ciąża to nie bajka :-D, trzeba iść na basen jak się nie może człowiek opamiętać.

Jolka mi za to chipsy nie wchodzą :-D.

A ja zjadłam miseczkę na śniadane (zamiast płatków :-))
I już mi się skończyły :-( a M nie chce mi kupować, bo twierdzi, że muszę się lepiej odżywiać

No właśnie wracam z tego wątku i skojarzyłam ;-), kura jest zdrowa i dobra ogólnie kurą się zajadam :-D

reklama
Czyli dieta dla Ciebie! Ja bym chyba padła po tygodniu gotowanego kurczaka :eek: Bo zapomniałam napisać - gotowanego bez przypraw, nawet soli!

Do góry