reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Kurcze znow to moje dziecko jakies takie duze (0,712kg) w porownaniu z waszymi:confused: . No nic poczekamy, zobaczymy - moze USG troszke zawyza w naszym przypadku.

A ja za to czekam na swoja ksiezniczke :-) - tzn. marzy mi sie corcia, no ale o tym dowiem sie dopiero w czerwcu (ponownie postanowilismy przeczekac 9msc i zobaczymy co sie na swiecie pojawi - chlopak drugi czy corka:confused: :-) )

A:-)niu podziwiam cie bardzo,mysle ze nie wytrzymam do czerwca i jak tylko bedzie widac to powiem ginowi zeby dal znac co nosze pod serduszkiem

Blanes to juz bardzo blisko,jak odbierzecie obrączki to wklej fotki,no i czekam z niecierpliwoscią na Twoje fotki:-)

reklama
Blanes, ale fajowo macie, że to wciąż przed Wami.:-) Wklejaj co masz, no a potem oczywiście zdjątka ze ślubu.

Do góry