reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Witam dziewczeta, strasznie dugo mnie nie bylo, i iewiem kiedy dam rade doczytac ale popracuje nad tym:) stesknilam sie za wami:p juz mam wolne od pracy regularnej i tylko dorywczo cos potlumacze czaem:p wiec bede miala duuuuzo czasu na Forum. Dzis mam sporo gosci na obiedzie i musez wracac do kuchni ale jutro na pewno zasiade na dluzej:p
Buziaki i pozdrowienia

Sorgo witaj i pisz co u Ciebie kochaniutka,pare dni temu myslalam tez o Tobie i pisalam,ze martwi mnie Wasza nieobecnosc na forum,buzka:-)

Dziewczyny ja mam takie pytanie-kiedy dokładnie będziemy wchodzić w 6 miesiąc ciąży bo wszędzie pisze się o tygodniach, który tydzień i dzień ciąży ale tak naprawdę nie znam progów miesięcznych. Z góry dzięki za informację(zaczynam się zastanawiać nad tym bo niektóre z was mają ponad 22 tygodnie a suwaki z miesiącami dalej stoją na 5 wiec to mnie dziwi)

Siwuchu :) każdy miesiąc ciąży to ok. 4,5 tygodnia. 6 miesiąc zaczyna się więc trzeciego dnia 22 tygodnia, a siódmy będzie zaczynał się dokładnie w 27 tygodniu.

reklama
no i znowu pędzę lecę:( niby nie pracuję a pracy mamco niemiara :))) w każdym razie z najświeższych wieści byłam dziś u lekarza, wszystko dobrze jest, moge nawet iśc na spacer, ważę 80 kg!!!!:szok: i 600 gram hihihi, czyli juz mam na koncie 10 kg do przodu. Czuje się jak słonica a to wszystko dlatego ze mi nie wolo ruchu a jeść mi wolno... mogłby być na odwrót, co nie?!:tak:
Z wiadomości super to zamówiliśmy Ziomalowi meble u stolarza w takim stylu:

Do góry