reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

szafa bedzie prawie taka sama, zamiast 3 dolnych szufladek bedzie szafka, komoda będzie z 4 szufladami i demontowanym przewijakiem a łóżeczko będzie przekształcalne w takie łóżko jak na zdjęciu tulko długości 142 cm. czyli wystarczy do 10/11 latek a potem sie wsio wywali i zrobi pokój młodzieżowy:)) kolorek bedzie zielony, taki żeby słoje drewna przeswitywały.
A stolarz to znajomy co bedzie trzeba to dorobi, regały , biurko.., czy co tam i nie będze miała problemu że coś nie do kompletu :P

reklama
Ja też Gosiu za tydzień. Tylko trzy dni później :-D

Blanes - z góry wszystkiego naj naj.

Grzebie ostatnio strasznie za wyprawką w necie więc podczytuję Was tylko.

Powiedzcie mi proszę czy w Krakowie są jakieś sklepy z dużym wyborem mebelków dla dzieci? Bo na Śląsku na razie nie odkryłam... :-(

tak tak mebelki super! my jednak decydujemy sie na takie wieksze dorosle zeby pomiescily ubranka i sprzety dwoch brzdacow. ufff troche tego bedzie....

Słuchajcie wczoraj 2 moje koleżanki urodziły dzieci, obie chłopców, jeden z nich waży 4.100kg i 56 cm, drugi 3.750kg 57 cm!:szok:
A one obie przed ciążą szczuplutkie około 160 cm wzrostu i okolo 50 kg wagi i take duże dzieci urodziły jestem lekko zszokowana, ale słyszalam że teraz się duże dzieci rodzą:tak: .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry