reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

nie wiem czy wy tez tak macie ale niektore suwaczki mi sie nie wyswietlaja tylko napis: op_stop(); ;op_start(); o co chodzi????

reklama
Gosiu,
przyłączam sie do trzymania kciuków!

Dorotko
jak wiesz wszystko oki. :tak:

Niestety czasu wystarcza mi na tyle żeby Was czytać w miare na bieząco, a i to nie wszystkie wątki. Bardzo chciałabym zabrać się już za przygotowania pokoiku naszego szkraba a tu ciągle jakieś przeszkody. Brak czasu na usunięcie graciarni to największy. Poza tym moje szczęście zgadza się na zakup ubranek i innych rekwizytów dopiero jak będą mebelki. A co do mebelków nie możemy się dogadać. :-(

Ja mysle, ze te wszystkie nieujawnione to dziewczynki;) Moja dzidzia tez... bo popatrzcie, ile tu juz pewnych chlopakow...A gini jak nie widza teraz siusiaka to dla pewnosci mowia, ze nie mozna okreslic:-) Ale to tylko moje podejrzenie..zobaczymy czy sie sprawdzi:-) Moze zrobic mala statystyke..tj tc -przewidziana plec-czy sie sprawdzilo?:-)

Faktycznie przydałyby się jakieś babeczki, bo wojna nas czeka po takim przyroście panów :-D:-D:-D.

Gośka to mój dzidzior cięższy o całe 20g (też miałam dokładnie w 21tyg usg) :laugh2:

Asylan nie wiem o co chodzi z tymi suwaczkami, raczej nie spotkałam się z czymś takim.

A ja się pochwalę, bo dziś odebrałam zaproszenia ślubne a wieczorem M. jedzie po obrączki do jubilera.

A oto gwóźdź do naszej trumny hihihi :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry