Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Niestety czasu wystarcza mi na tyle żeby Was czytać w miare na bieząco, a i to nie wszystkie wątki. Bardzo chciałabym zabrać się już za przygotowania pokoiku naszego szkraba a tu ciągle jakieś przeszkody. Brak czasu na usunięcie graciarni to największy. Poza tym moje szczęście zgadza się na zakup ubranek i innych rekwizytów dopiero jak będą mebelki. A co do mebelków nie możemy się dogadać. :-(
Ja mysle, ze te wszystkie nieujawnione to dziewczynki Moja dzidzia tez... bo popatrzcie, ile tu juz pewnych chlopakow...A gini jak nie widza teraz siusiaka to dla pewnosci mowia, ze nie mozna okreslic:-) Ale to tylko moje podejrzenie..zobaczymy czy sie sprawdzi:-) Moze zrobic mala statystyke..tj tc -przewidziana plec-czy sie sprawdzilo?:-)