Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Teraz tylko problem z imieniem nam zostaje.No wygląda na to, że źle trzymałyście te kciuki!!!![]()
Pani Doktor wyraziła opinię że "fiutka to tu nie widzi", choć najbardziej pewne wyniki będą dopiero ok. 30 tygodnia, bo na razie "fiutek może być malutki i dlatego go nie widać". Ale biorąc pod uwagę, że u większości z Was lekarze raczej nie mieli wątpliwości, słaba to pociecha.
Wychodzi na to że oboje z mężem mamy sny prorocze;-). Dobrze choć ze sie te jego wyśnione bliźniaczki nie wyśniły. Teraz tylko problem z imieniem nam zostaje.
Jestem trochę zawiedziona, bo tak mi się marzył mały Książę Maksymilian, skoro mój mąż ma już swoją Księżniczkę, ale najważniejsze, że maleństwo jest zdrowe i rozwija się prawidłowo, wszystkie narządy są w normie. No i waży już prawie pół kilo!!!
i korzystam na maksa 

. Narazie pozostaje mi korzystać z uprzejmości mamusi (oczywiście jak ją odwiedzam). Także nie martwcie się o mnie jak przez kilka dni mnie nie będzie.