reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Wszystkie Miśki to fajne chłopaki - sama mam jednego w domu to wiem ;-)

To już chyba drugi raz napędzają Sordze stracha po ktg.
Sorga trzymaj się dzielnie i wróć już z Eryczkiem do nas!

Esia
jak wygląda "pozycja w półprzyklęku" bo jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić..:eek:

No tak - mało precyzyjnie się wyraziłam. Na wf-ie chyba nazywali to "klęk podparty" - generalnie, klękasz na 1 kolanko, drugą nogę zgiętą pod kątem prostym masz z przodu. Wtedy jesteś w stanie spokojnie dosięgnąć do stopy (tej z przodu) bo brzuszek idzie lekko na bok. Ja wypróbowałam i sprawdza się - można zawiązać buty, trzasnąć szybki pedicure itp. i jeszcze w miarę normalnie wstać.

Zgłaszam się na posterunek!:-) Dziś mi się tak dobrze spało że szok - Weronika sprzedana do Babci na całe 4 dni, a ja się mogę byczyć.:cool:

I ja się zgłaszam po fatalnej nocy - po badaniu tak mnie brzuch rozbolał, że do 3 nie mogłam spać :-(Ale jakoś wszystko przeszło i ból brzucha i po przepowiadających ani śladu - Mały chce chyba sobie jeszcze posłuchać w domu meczy siatkówki i formuły 1 :cool::laugh2:

Esia
- no faktycznie da się dosięgnąć palców u nogi w tym klęku,a le ja tak mogłabym co najwyżej kilkanaście sekund wytrzymać. :zawstydzona/y:

kochane dziewczynki mam ogromną przyjemnosc przedstawic Wam foteczke
Jolci i Maksa:-):-):-):-)

Maksiu witaj na swiecie
szybko do nas wracajcie

reklama
Do góry