reklama
Olla
Melowa mamusia:)
Normalanie naderwane!!!Okropnie to wyglada.Ona jak jest glodna to targa sie za uszy,w ciagu dnia moge to kontrolowac ale w nocy ...szarpie ile wlezie zanim ja badz ona sie obudzi.
Ostatnim razem tylko skorka byla prknieta ,tak na laczeniu miedzy uszkiem a glowka a teraz jest to dosyc glegokie i takie biale w srodku jakby ta chrzastke bylo widac ...mowie wam nawet jak o tym pisze to mi slabo...Przemylam przegotowana wada,nie krwawi i nie maslaczy sie,ostatnim razem bardzo szybko sie zaboilo wiec nie wiem czy isc do lekarza,no bo co on na to poradzi.
Ja sie tylko boje ze te uszy to jej kiedys w rece zostana.
Juz na Allegro wyszukalam taki specjalny rozek co krepuje rece koniecznie zamawiam!Rozumiem ze bez wlosow Amelka jest ale baz wlosow i uszu ...
Aha no i witam Rysa serdecznie!!!
Ostatnim razem tylko skorka byla prknieta ,tak na laczeniu miedzy uszkiem a glowka a teraz jest to dosyc glegokie i takie biale w srodku jakby ta chrzastke bylo widac ...mowie wam nawet jak o tym pisze to mi slabo...Przemylam przegotowana wada,nie krwawi i nie maslaczy sie,ostatnim razem bardzo szybko sie zaboilo wiec nie wiem czy isc do lekarza,no bo co on na to poradzi.
Ja sie tylko boje ze te uszy to jej kiedys w rece zostana.
Juz na Allegro wyszukalam taki specjalny rozek co krepuje rece koniecznie zamawiam!Rozumiem ze bez wlosow Amelka jest ale baz wlosow i uszu ...
Aha no i witam Rysa serdecznie!!!
Biedna Amelcia :-(, mój Maks robi podobne akcje z oczkami. Ponieważ mu ropieją to muszą go swędzieć i jak tylko troszkę zapuszczę mu paznokcie to mamy efekt jak po drucie kolczastym. Ostatnio załatwił sobie powiekę od wewnętrznej strony, a krwawy skrzep zebrał się w kąciku oka, o Matko myślałam, że zejdę śmiertelnie
.

Olla
Melowa mamusia:)
Kurcze to mamy przeboje z tymi pazurkami,Blanesmowisz ze Maksik tez regularnie sie plasterkuje hehehe...ja juz te paznoketki to pawie do krwi obcinam a i tak sznity sie pojawiaja
nie mam mocnych...
Blanes z tymi oczkami to faktycznie niebezpieczne!!!Aha nie wiem czemu ale nie moge obejzec zdjec Maksia,probuje od wczoraj buuuuuu...
Blanes z tymi oczkami to faktycznie niebezpieczne!!!Aha nie wiem czemu ale nie moge obejzec zdjec Maksia,probuje od wczoraj buuuuuu...
kurcz.. bidne maluszki...
może niedługo sie nauczą panowac nad raczkami...
może na noc założycie niedrapki?? jeśli chcecie mam 2 komplety nowych nieuzywanych zawiązywanych na tasiemke - moge Wam dać
w misie i króliczki

może na noc założycie niedrapki?? jeśli chcecie mam 2 komplety nowych nieuzywanych zawiązywanych na tasiemke - moge Wam dać

anni
Fanka BB :)
Ollu ojej!... no az slabo mi sie robi jak czytam... Wiesz co te niezadrapki powinny pomoc - ja mojej kupilam bo rano twarz miala jakby przez jakies zasieki przechodzila horror na maxa... pomaga
choc w dzien jej nie zakladam bo sobie sciaga
Ryska - witamy na naszym forum;-)
A my dzis bylismy wyrobic paszport malej i ...oczywiscie robic zdjecia paszportowe tez i Suri to modelka na maxa - spala jak weszlismy do fotografa... a jak ja do zdjec rozbudzilam to tak sie smiala od ucha do ucha do pana fotografa i na widok aparatu, ze nie moglam jej uspokoic. hehehe Ale w koncu spowazniala na sekunde - fotka jest!. Po "sesji" zasnela snem spokojnego jakby kto ja wylaczyl...dziwne

Ryska - witamy na naszym forum;-)

A my dzis bylismy wyrobic paszport malej i ...oczywiscie robic zdjecia paszportowe tez i Suri to modelka na maxa - spala jak weszlismy do fotografa... a jak ja do zdjec rozbudzilam to tak sie smiala od ucha do ucha do pana fotografa i na widok aparatu, ze nie moglam jej uspokoic. hehehe Ale w koncu spowazniala na sekunde - fotka jest!. Po "sesji" zasnela snem spokojnego jakby kto ja wylaczyl...dziwne

reklama
anni
Fanka BB :)
Tak w ogole to sobie zdalam sprawe ze Patrycji dlugo nie widzialam - Patrycja hop hop...Napisz co tam u Noemi slychac...Pewnie rozrabia na calego ;-)