reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Efilo pierwsze kroki poczynione - chyba Synek nie chce nas tak od razu zniechęcać, bo odłożony do łóżeczka 4 razy wypluł smoczek, dwa razu zakwękał (wystarczyło pogłaskanie po główce) i... zasnął :surprised:
Zobaczymy, czy na długo...

Anni to współczuję - Piotruś od 3 dni sporo śpi. Chyba ma fazę wzrostu, bo też sporo je. A śpi po każdym jedzeniu tak 45-60 minut (u nas prosty plan z aktywnością po jedzeniu jakoś się nie przyjął...).

Dorotka trzymam kciuki za jutro! Daj koniecznie znać jak było i jak się Maleńka sprawowała :tak:

Rysko to był pierwszy raz na basenie? Poszłyście w ramach zajęć, czy tak po prostu? :-)

reklama
Esia - gratuluje :-):tak:
Na jak dlugo nie ma tu znaczenia - ważne że udało mu się odprężyć i odleciał :-D

Co do basenu Ryski - wygląda na to że zorganizowany. Przynajemniej z tego co pisze w wątku 'basen' :tak:

Powiem Ci, że jestem nieźle zaskoczona - no tego się nie spodziewałam! Może jest tak jak pisze TH, że dziecko jest już na coś gotowe, a tylko nasza "nadopiekuńczość" nie pozwala mu się wykazać :-D
Oczywiście druga strona medalu, to możliwość jednorazowego "wyskoku", który nigdy się nie powtórzy :-D Tfu! Tfu!

Witaj Dorotko - choc ja ide wlasnie spac...ledwo zyje. ;-)
co u ciebie pochwal sie nam...i jak sobie dajesz rade w pracy? No i...przecierz jak Julcia sobie radzi bez ciebie;-)?

w pracy oki
pacjentow oczywiscie co nie miara,stesknili sie chyba za mną:-D
chodze na 4 godz
a Julcia siedzi z babcią,jest chyba zadowolona
a babcia swietnie daje3 sobie rade:szok:

Anni - jezeli te problemy sa w dzien to chyba aktualnie normalne. Dzieciaczki po prostu nie chca spac bo im sie spac nie chce a my je na sile hop do lozia. Moja Zosia tez tak ma. Wkladam ja do lozeczka a tu ryk i histeria. Wyciagam - cisza jak makiem zasial i tylko sie rozglada. I chcialaby zeby ja nosic i pokazywac rozne rzeczy. I wcale nie po to zeby zasnac - wprost przeciwnie. Od razu sobie mysle ze Zosia sie wtedy czuje jak ja jak mnie w czterolatkach zmusili do lezakowania bo nasza pani gdzies polazla i nas polaczyli z trzylatkami :-D

Dorotko - dobry wieczor. Udanej imprezki. :tak: No i co by Julka nie była w kosciele zbyt 'aktywna' :-D

nie dziekujemy
oczywiscie za imprezke i aktywnosc:rofl2:

Witaj Dorotko, powodzenia jutro i napisz jak było i może fotki wkleisz?:tak::-)

Spóźnione ale szczere życzenia dla Zuzi, Maksia i Michasia z okazji ukończenia 3 miesiąca! Buziaczki dla Was:-D;-):-):rofl2:

najlepszego bobanie:-D

witam;) wcale nie tak późno;-)
przynajmniej jeden pozytyw tego smutnego wieczoru...

Ryska nosek do gory
bedzie dobrze
tulam mocno:tak::-):tak::-)

Esia, Efilo odpisałąm włąśnie na basenowym wątku;)
Dopiero teraz zauważyłam że tu do mnie piszecie, bo dawałam "odśwież"- i jak taka głupczeroza-dziwiłam się że nikt już nie pisze a nie sprawdziłam że przeskoczyło na kolejną stronke.

reklama
:-D
Trzeba też sprawdzać, czy w trakcie pisania ktoś nie odpowiedział - bo forum tego nie pokaże jako "nieczytany post". Kilka razy już sie tak dałam nabrać ;-)

Oglądacie mecz?

Do góry