reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
U mnie leci choć ja nie chcę ogladac. Ale nie mam sie gdzie podziac.
Od razu uzupelniam - lubie ogladac mecze, ale ten dzisiejszy kosztuje mnie zbyt wiele nerwow. Choc w drugiej polowie od kiedy dostalismy w brame mniej.

Zmykam spac - uwolnie sie od stresu :-D

DOBREJ NOCKI

Efilo to komu Ty kibicujesz??? :szok:;-) Kolorowych snów.

Moja Przyjaciółka właśnie wyszła za Portugalczyka - są teraz w podróży poślubnej i oczywiście oglądają mecz :-D Intensywnie :-D

Dzieńdoberek :-)

Moje Słonko spało słodko do 3.30. Potem postanowiłam odłożyć do jego łóżeczka (zazwyczaj lądował już u nas :zawstydzona/y:) i po pół h (kwękał i pluł smoczkiem) spał. Do po 6-tej :-) A potem świetny humor, gaworzenie i uśmiechy - a teraz znowu śpi (zasnął sam :-)). Ale mam mądrego Synka :-D

reklama
Esia, gratuluję! Strasznie szybko Wam to poszło, widać Piotruś to mądre dziecko i szybko pokumał że nie pomogą płacze i krzyki bo starzy się w końcu zawzięli!;-):-D Powiem Ci szczerze, że gdyby Magda sama z siebie nie była taka jaka jest, tylko poszłaby w ślady Weroniki, to ja chyba nie dałabym rady z taką konsekwencją.:zawstydzona/y:Chociaż ja, to może jeszcze jeszcze, ale pewnie Tatuś by protestował i litował się nad dzieckiem, lub przywoływał za argument, że Weronika się obudzi, a Teściowa to na bank by wpadła z krzykiem że się znęcamy nad dzieckiem.:happy::angry:

Ryska, a czy ja mogłabym się załapać na te piękne rysunki???? Napisz mi priv.... please.....:sorry2:

Do góry