Kotek07
mamy czerwcowe 2007

Gosiu wcale się nie dziwie że spać nie możesz, miłego weekendu w ramionach mężaNie Moge Spac Małz W Nocy Wyjezdza Z Anglii:-d:-d:-d

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gosiu wcale się nie dziwie że spać nie możesz, miłego weekendu w ramionach mężaNie Moge Spac Małz W Nocy Wyjezdza Z Anglii:-d:-d:-d
Po obejrzeniu kilku modeli jednak zdecydowaliśmy się na Cybex I'Go. I już dzisiaj wypróbowaliśmy - najpierw na spacerze (ja niosłam), potem poszliśmy na grzyby (niósł Małż). Nosidło jest bardzo porządnie wykonane i w sumie łatwe w obsłudze. Jako jedyne na rynku (pomijając podróby) ma opcję leżenia. Oczywiście, czuje się na plecach te "słodkie kilogramy", jednak o niebo mniej niż po zwykłym niesieniu na rękach (a tak nagminnie kończyły się ostatnio spacery). Wprawdzie drogie jak diabli, jednak póki co (odpukać) wydaje mi się, że to sensownie wydane pieniądze.Esiu daj znać co kupiliście - też zamierzam zakupić nosidło.