kachasek
matka-wariatka :)
z tegoż powodu przeniosłam się z wanienką do wannywytaplała prawie całą zawartość wanienki na podłogę![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
z tegoż powodu przeniosłam się z wanienką do wannywytaplała prawie całą zawartość wanienki na podłogę![]()
Luka
wlasnie pamętając o tym umyłam ja na niby. Najpierw na przewijaku myjką a potem zamiast wanny to od razu ją wytarłam. Umyłam bużkę oczka itd. Pominęłam tylko kąpu-kąpu w wanience. Ale widać że to właśnie jest najważniejsze![]()
z kąpaniem problemów nie mam, bo od początku kąpię sama.
No właśnie jakoś tak napisałam, że mogę się zająć moderowaniem naszego działu i admin klepnął. Przypuszczam, że nie miałam kontrkandydatów ;-). I właśnie jako wasz dobry moderator, proszę abyście wszystkie swoje prośby do admina kierowały do mnie.
ja sobie myślałam...No właśnie jakoś tak napisałam, że mogę się zająć moderowaniem naszego działu i admin klepnął. Przypuszczam, że nie miałam kontrkandydatów ;-). I właśnie jako wasz dobry moderator, proszę abyście wszystkie swoje prośby do admina kierowały do mnie.