kachasek
matka-wariatka :)
tak jak MiśKupiłam mu puree ziemiaczano dyniowe...ale wciągaWogóle uwielbia dynię
![]()
idziemy po jabłuszka

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak jak MiśKupiłam mu puree ziemiaczano dyniowe...ale wciągaWogóle uwielbia dynię
![]()

Nawet nie napiszę, jak bardzo zazdroszczę... W ramach nowości - zaczęłam w nocy wstawać, karmić i odkładać do łóżeczka bez odzyskiwania przytomnościA u nas dziś jedna pobudka o 3 amcik i spowrotem spanko :-)
Nawet nie wiem już ile razy i o której - co nie zmienia, niestety, stopnia padnięcia...Już to przeszłamKACHASEK zaczynam zastanawiać się nad zmianą miejsca łóżeczka ;-)
Ale Małż nie pozwolił wystawić na taras :-(Jak to w wojsku mawiają - jak co jakiś czas nie dostanie porządnego op..dolu, to nie wie jak chodzićA mężów to trzeba czasem zdzielić między oczy, żeby wiedzieli gdzie ich miejsce ;-)

No to żeś pojechała z optymizmem!nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej

Z obiadku zjadł może ze 4 łyżeczki, na owoce się wypiął, wsunął dopiero wieczorny Sinlac (dodałam te niechciane owoce) - no strach się bać, jaki on jest żarty 

do usługNo to żeś pojechała z optymizmem!![]()

powoli idziemy się kąpać, zjeść i do wyrka (mam nadzieję, że "do wyrka" mój synek ujął w swoje wieczorne plany
)
ciekawe na jak długo... pół godziny
zanął przy butli po 2 cyckach. wydoił jakieś 120 ml. więcej nie dał rady. jeszcze dojdziemy do tego, że mu cycek wystarczy

wyobraźcie sobie, że jak rozrzedziłam i podałam przez butelkę, to kleik który chwilę wcześniej był be nagle stał się mniam, mniam 

Efilo jak mój M wyjeżdza - to też boję się kąpać Zuzię sama....i nie robię tego..
Żeby jednak zachować wieczorny rytuał myję ją w umywalce - mam na tyle dużą, że napuszczam do niej wody, sadzam i myję tam Zuzię - w zasadzie mytą ma wtedy tylko dupinkę, ale taki substytut kąpieli przekonuje ją, że to juz TA pora - pora SNU.
Może spróbuj....?