kachasek
matka-wariatka :)
z tegoż powodu przeniosłam się z wanienką do wannywytaplała prawie całą zawartość wanienki na podłogę![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
z tegoż powodu przeniosłam się z wanienką do wannywytaplała prawie całą zawartość wanienki na podłogę![]()

Luka
wlasnie pamętając o tym umyłam ja na niby. Najpierw na przewijaku myjką a potem zamiast wanny to od razu ją wytarłam. Umyłam bużkę oczka itd. Pominęłam tylko kąpu-kąpu w wanience. Ale widać że to właśnie jest najważniejsze![]()

z kąpaniem problemów nie mam, bo od początku kąpię sama.

No właśnie jakoś tak napisałam, że mogę się zająć moderowaniem naszego działu i admin klepnął. Przypuszczam, że nie miałam kontrkandydatów ;-). I właśnie jako wasz dobry moderator, proszę abyście wszystkie swoje prośby do admina kierowały do mnie.

:-)ja sobie myślałam...No właśnie jakoś tak napisałam, że mogę się zająć moderowaniem naszego działu i admin klepnął. Przypuszczam, że nie miałam kontrkandydatów ;-). I właśnie jako wasz dobry moderator, proszę abyście wszystkie swoje prośby do admina kierowały do mnie.

najpierw załóż książkę skarg i zażaleń;-)
:-)