reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
to nie:-p
ja sobie łyknę... herbatkę:tak:
dziecię mi już chyba zasnęło na dobre (po 3 głośnych pobudkach), coś mi się zdaje, że powinnam się zabrać za pracę z makroekonomii:dry: nie mówiąc o statystyce...
jak mi się nie chce:no:

Luka, ja w tej prawdziwej pracy teraz jestem :-D:-D:-D , a bb bez moich imprez to przeciez nie ma sensu istnienia. Czy teraz lepiej z moim poczuciem wartosci :-D

Kachasek, natychmiast do nauki. Marsz, bo będzie lanie.

Blanes gratki...
Co do kapania maluszków...u nas zawartosc wanienki zawsze jest na podłodze...łącznie z gąbeczkami i zabaweczkami ale w tym cała frajda kąpania. Ja kapię często sama, bo o tej porze jeszcze małża nie ma w domu... A wanienka stoi na podłodze, niestety mamy prysznic i plaski brodzik tzn nie głęboki. Ale jak jedziemy do rodziców to mały jest kąpany w dużej wannie...nawet nie wiecie jaka ma wtedy radochę.

Luka, ja w tej prawdziwej pracy teraz jestem :-D:-D:-D , a bb bez moich imprez to przeciez nie ma sensu istnienia. Czy teraz lepiej z moim poczuciem wartosci :-D

Kachasek, natychmiast do nauki. Marsz, bo będzie lanie.

:-D:-D:-D:-D Blanes aaaaaa w prawdziwej :-D:-D:-D to zmienia postać rzeczy :-D:tak::tak: Poczucie wartości lepiej - zdecydowanie :tak::tak::-);-);-):-)

Kachasek MARSZ !!!!!!!!!!!!
(moderator kazał ;-):-p)

Blanes - wielkie gratki.
A co do moderowania to też mi przez myśl przemknęło ale wracam od poniedziałku do pracy i pewnie mój czas z nikłego zrobi się żaden :-D

Pije Twoje zdrowie - czerwonym winkiem. A co!

Luka - u mnie najwiekszym problemem w kąpieli jest przeniesienie namydlonej wiercącej się Zośki z przewijaka do wanienki. Nie chce ryzykowac że jej nie utrzymam. Więc w sumie z umywalką byłoby tak samo.

A co do wanny - niestety nie posiadamy :-( Nasza łazienka nie wytrzymała tego metrażowo. Za to specjalnie kupiłam głęboki brodzik ze zwykłym korkiem. Ale to jak już Zosia będzie pewnie siedzieć.

Blanes-gratulacje!!! :-)
Ja tez kapie mala sama, bo malz jest miesiac w domu a miesiac w pracy (poza domem) wiec nie moglabym czekac z kapiela az wroci :-D:-D:-D Kapie ja w wanience ktora wkladam do wanny, mala chlapie sie do woli, rowerek wodny jest the best-pewnie wiecie o czym pisze :-) Dzis doszlo jeszcze chlapanie raczkami.

U nas kąpiel już od dwóch miesięcy w dorosłej wannie. A to dlatego, że ze swojej wyrosła. Daliśmy d..., bo kupiliśmy taką maciupką. Oczywiście kąpie tata. A przy wycieraniu i ubieraniu tata robi za nadwornego błazna:-D, bo mała strasznie nie lubi tych czyności.
Ale i mnie się zdarza kąpać samej. Cięzka sprawa, więc podziwiam Was babeczki:tak:

reklama
Blanes gratulacje moderatorze! Napiłabym się i ja winka za twoje powodzenie w nowej roli ale antybiotyk biorę.:-(

A ja dziś byłam na kontroli, dostałam nowe leki i wyraźnie mi się po nich polepszyło, co mąż zauważył po tym jak usiadłam do komputera i zaczęłam pisać posty na bb.:-D
I ja kąpsiam zazwyczaj sama Czarula, małż tylko patrzy i bawi się z młodym w zalewanie mieszkania pryskawkami. Na pomysł na mycie w umywalce wpadłam w te święta kiedy nocowaliśmy u mojej siostry - młodemu bardzo się to spodobało, bo mógł oglądać swoje stopy i od tego czasu myję go tak po każdej kupce - nie wiem czy to tylko Czarek tak ma, ale po kupce nie wystarczy wytrzeć mu pupy chusteczką trzeba wymoczyć w wodzie z mydłem, bo inaczej śmierdzi nadal okrutnie :shocked2:

Do góry