reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Toska
mamy jeszcze troche pracy, ale cumel zadzialal ze 2 razy:-D - soczek tez chyba raz - nie pamietam przez sen. Tyle ze ja sie jakos tak dziwnie czuje jakby na sile nie chciala jej dawac jesc...:blink:

reklama
martaja huśtawka ma rozkładane oparcie, ale jak rozłożę, to Maks z niej zjeżdża :baffled: już lepiej w niej siedzi jak ma na siedząco :dry:

Michaś dziękuje za życzenia:tak:
izka, jak my lecieliśmy ze Staśkiem na wyspy Cabo Verde (7,5 godzinny lot) nasza pediatra poleciła i przepisała nam kropelki Hydroxyzinum.
Staś (jako jedyne dziecko w samolocie) przespał cały lot:tak:

W drodze powrotnej obdarowałam kropelkami reszte maluchów, dzieki czemu cały samolot mógł w ciszy pospać:tak::-D:-D

Polecam!!!
ponoć hydroksyzyna dobrze się sprawdza jak się idzie na imprezę;-) męża ciotka (ta pediatra) już prawie 30 lat temu poczęstowała swoje małe wtedy dzieci, żeby mogła wyjść wieczorem:dry:
Ja tak z inne beczki: Czy sadzacie jeszcze dzieci w leżaczkach??
My mamy taki do 9kg i Maksio już prawie tyle ma :confused:. Bardzo lubi leżeć w leżaczku, ale za chwilę trzeba będzie go odstawić i nie wiem czym zastąpić mu tę przyjemność :no:. Dostał co prawda od Gwiazdora huśtawkę, ale jeszcze tak dobrze nie siedzi, żeby spędzić w niej dłuższą chwilę. Jak go posadzę w krzesełku do karmienia, to od razu domaga się jedzonka (całkiem słusznie zresztą ;-))
Nie wiem co mam zrobić :baffled:
my mamy do ok.11,5 kg więc jescze jest (w miarę) ok. w miarę, bo Michaś ma tyłek już prawie na podłodze:baffled:
sto lat dla Maksia i Zuzi na te 7 miesiączków
disney065.gif
i my się przyłączamy do życzeń

Isztar chora jestem, więc jeszcze do końca tygodnia w domku :-);-)
Zresztą potem dwa tygodnie do pracy i znowu dwa tygodnie urlopu :-D
eh, ci nauczyciele:cool2:

wiem, wiem :cool2: ale powiem ci, że gdyby nie to że mamy tyle wolnego, to wątpie czy bym nadal pracowała w szkole, mimo, że lubię to co robie :zawstydzona/y:

Jolka, powiem Ci, że jak patrzę na tą młodzież gimnazjalną (przychodzą do księgarni) i ich zachowanie to jestem pełna szacunku i wyrazów współczucia dla nauczycieli, którzy ich uczą.
Więc ode WIELKI SZACUN dla Ciebie, że jeszcze lubisz to, co robisz ;-):-D

Jolka :-D:-D:-D
od kiedy ty taka skromna i wstydliwa?:-D- przecież troszkę Cię już znamy hahaha.
Swoją drogą, te dzieciaki mi też nieraz już zepsuły humor. Oj potrafią dopiec...
Mam nadzieję, że nasze będą inne :tak: OBY

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Maksia i Zuzi.

A dziewczynki, ja tak z innej beczki. Dostałam mailem od koleżanki i rozprowadzam, bo mi serce pęka. Gdybym miała większe mieszkanie.... ale taki piesek na 10 piętrze w bloku i z 5 osobami na 37 m2 to chyba kiepski pomysł.:-(

Moze ktos by chcial takiego Goldenka jak w zalaczniku za
darmo.Niestety sa do uspienia (wlasciciel nie jest w stanie ich zatrzymac), wiec moze ktos bylby zainteresowany? Kontakt: 515294956. Rozeslijcie prosze wsród znajomych

Do góry