reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
BLANES gratuluję, gratuluję :-D nowe wąteczki cud - miód :-D ale mnie gdzieś wcięło :-:)frown: to może wykorzystam okazję i dasz mi władzę dostęp do galerii ?? ciekawi mnie jak wyglądacie i wy. i wasze pociechy :-p

Nie no naprawdę nie ma czego gratulować, zwłaszcza, że narzekają tu na mnie ;-). Jeśli chodzi o twój suwaczek to specjalnie dla Ciebie i Pirzonka robiłam porządki na Urodzinolandii i jutro zamontuję Wam suwaki. A co do galerii na zamkniętym to ja nie mam takiej mocy, jedynie administrator. Wyślę maila i myślę, że nie będzie problemu z dostępem (prawda ladys?)

Co do piesków to chyba faktycznie ktoś trolluje, jak mnie takie akcje wkurzają :wściekła/y:

a ja się pochwalę, że Michaś do tej pory obudził się raz (jakieś pół godz po zaśnięciu) póki co śpi jak kamień:tak: oby tak dalej:-) tylko ciiiii, bo się dowie, że się cieszę i się obudzi:sorry2:;-)
a ja próbuję stworzyć pracę ze statystyki:baffled:

kachasek takich rzeczy NIGDY nie wolno mówić :no: Miałam w komórce profil "Piotruś śpi" - jakoś nie udało się, by był aktualny :dry:
Dzieciaki mają radar na tryb dokonany w tym kontekście ;-)

Mam prośbę do dziewczyn, które kupiły fotokubki - możecie dać namiary na sprzedawcę? Ofert jest sporo, a wolałabym kogoś sprawdzonego i oferującego dobrą jakość. Będę dźwięczna :tak::-)

Witam drogie panie.
Blanes ależ się wzięłas za porządki, jak tu weszłam myślałam ze działy pomyliłam:-p.
Anni dużo zdrówka życzę;-), my ostatnio też wszyscy chorzy byliśmy, Laurę na szczęście dopadł "tylko" katar.
Oleola co to syndrom matki-wariatki, tzn. jakie są objawy? Może ja też go mam:confused:
Co do ogłoszenia z pieskami też takie dostałam przez gg:nerd:.

Laura na szczęście ostatnio daje nam pospać i bardzo się cieszę. Ja od jutra wpadam w wir zakupów, pakowania i odwiedzania, bo w sobotę wyjeżdzamy, już nie mogę sie doczekać. Trochę obawiam się jak niunia zniesie podróż, po raz pierwszy jedziemy z nia tak daleko, ale jedziemy w nocy wiec mam nadzieję ze prześpi całą podróż (i ja również bo w dzień nie będę miała jak odespać).

Kachasku nie pisałaś jak Michas ostatnio zniósł drogę?
Olla za was jutro kciuki odpalone:tak::-).

kachasek takich rzeczy NIGDY nie wolno mówić :no: Miałam w komórce profil "Piotruś śpi" - jakoś nie udało się, by był aktualny :dry:
Dzieciaki mają radar na tryb dokonany w tym kontekście ;-)
kto mu wypaplał?:baffled:

Kachasku powodzenia, mnie o tej godzine to już się myślenia wyłącza.
ja nie potrafię myśleć w dzień:no:
Kachasku nie pisałaś jak Michas ostatnio zniósł drogę?
koncertowo:sorry2: tzn było ok, dopóki nie przyszła szarówka, więc ani nie mógł się bawić, ani nie chciał spać, więc wył:baffled: w końcu wył z głodu, ale jakoś daliśmy radę (dzięki Bogu wzięłam modyfikowane) i spał już do końca (czyli krzyków w jedną str jakieś 1,5 godz, w drugą 1 godz a jechaliśmy ok 11)

Kachasku o matko nie strasz mnie. Pewnie nie łatwo jechać z takim akompaniamentem? A powiedz mi jeszcze jak często robicie postoje i ile one trwały? Sorry że tak wypytuję, ale wiem że masz juz doświadczenie w tej sprawie. i juz więcej nie bedę przeszkadzać, statystyka czeka ;-).

ja też muszę się pochwalić, że Karolina wczoraj super spała. Obudziła się raz o 3.30 a potem już o 8.00. :szok:
Byłabym nieprzytomna z wyspania, gdyby nie to, że trochę się tu zasiedziałyśmy z Kachaskiem i poszłam spać po 1.00.

Dziś planuję położyć się przed północą, a znając moje szczęście, to Karolina obudzi się w nocy pewnie 5 razy :baffled:.

Kotek, do Polski się wybieracie? Na długo?

Kachasek, powodzenia ze statystyką :)

reklama
Kotku największy dyskomfort ma kierowca:baffled: postoje mniej więcej co 2 godziny na ok 0,5-1 godz w zależności od potrzeb. jak wracaliśmy to w krytycznym momencie przejechaliśmy 100km w ciągu 2 godz (zaliczyliśmy 3 parkingi pod rząd) ale ogólnie nie było aż tak źle. w marcu kolejna wyprawa:sorry2: mam nadzieję, że będzie ok

Monika dzięki:-) (smsa jednak nie wysłałam, chociaż zmieniałam 3 razy treść:cool2:)

Do góry